Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

VIDEO EMOŢIONANT: Discursul Primei Doamne a Americii i-a făcut pe cei prezenţi în sală să plângă

in Monden de

Potrivit popsugar.com, Michelle Obama a incheiat in lacrimi ultimul discurs pe care l-a tinut in calitate de Prima Doamna a Americii. Sotia lui Barack Obama, al carui mandat se va incheia pe data de 20 ianuarie, le-a transmis un mesaj emotionant tinerilor americani. Ultimul discurs al lui Michelle Obama va ramane in mod sigur in sufletele milioanelor de americani care au ascultat-o.

Ultimul discurs al lui Michelle Obama a fost tinut la Casa Alba, in cadrul unei ceremonii in care a fost premiat “consilierul scolar al anului”, ceremonie pe care sotia lui Barack Obama a initiat-o in anul 2015.

Prima Doamna a Americii a profitat de ocazie si a deschis discursul intr-o nota amuzanta: “Buna seara tuturor si imi permiteti sa spun pentru ultima data, oficial, bun venit la Casa Alba.”

Ultimul discurs al lui Michelle Obama in calitate de Prima Doamna

Actuala Prima Doamna a Americii s-a emotionat in timpul discursului si a inceput sa planga spre final. “Sa fiu Prima Doamna a fost cea mai mare onoare a vietii mele si sper ca v-am facut mandri”, a spus Michelle Obama.

“Vreau ca tinerii americani sa stie ca sunt importanti”, a continuat Michelle Obama. “Asa ca sa nu va fie teama. Ma auziti, tinerilor? Sa nu va fie teama! Fiti concentrati, determinati, plini de speranta.”

Vizibil emotionata in timpul ultimului discurs in calitate de Prima Doamna a Americii, Michelle Obama a pus accentul pe tineri si pe educatia la care acestia au acces.

“La sfarsitul mandatului meu la Casa Alba, nu pot sa ma gandesc la un mesaj mai bun pe care sa-l transmit tinerilor americani. Asadar, ma adresez tuturor tinerilor care ne urmaresc in acest moment, este important sa stiti ca aceasta tara va apartine.”

Prima Doamna a Americii a transmis un mesaj si catre familiile care se lupta sa castige mai multi bani: “Daca familia voastra nu are suficienti bani – trebuie sa stiti ca foarte multi dintre noi, inclusiv eu si sotul meu, am fost in aceasta situatie. Am pornit cu foarte putin, dar orice este posibil prin munca si educatie. Chiar si a deveni presedinte. Asta inseamna visul american.”

“Nu lasa pe nimeni sa te faca sa simti ca locul tau nu conteaza in istoria poporului american, pentru ca ai dreptul sa fii exact cine esti.”

Discursul Primei Doamne a Americii i-a facut si pe cei prezenti in sala sa planga, iar acesta a fost ultimul eveniment pe care Michelle l-a gazduit public la Casa Alba.

Sursa: andreearaicu.ro

https://youtu.be/OEJv8x2aidU

Ultimile din

Mergi la SUS