Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cum să alegi halatele potrivite pentru SPA – 5 criterii utile

in Diverse de

Să pui la punct o afacere din domeniul SPA este complicat, însă munca nu se oprește aici. Atenția la detalii contează foarte mult în experiența clienților, de aceea astăzi vom discuta împreună cum poți alege halatele potrivite pentru un SPA, care să se muleze atât pe nevoile tale ca administrator sau proprietar, cât și pe nevoile clienților. Iată care sunt cele mai bune opțiuni!

5 pași pentru a alege halatele perfecte pentru SPA

 

Materialul

Există foarte multe opțiuni pe piață pentru halate SPA, de la bumbac la satin sau velur. Cele mai populare opțiuni rămân însă cele realizate 100% din bumbac, deoarece sunt cele mai absorbante și rezistente, plus că pot fi spălate la temperaturi înalte pentru a le curăța în profunzime. Bineînțeles, poți alege și unele din satin sau mătase pentru un SPA de lux, însă s-ar putea să îți dai mai mult de furcă atunci când vine vorba de mentenanța lor.

Mărimea

În mod ideal, ar trebui să ai halate de mai multe mărimi pentru a se potrivi fiecărui tip de client care îți poate călca pragul. Nu ai vrea ca un client slăbuț să înoate într-un halat, și nici unul mai corpolent să nu se simtă comod într-un halat prea strâns. Încearcă să acoperi o arie cât mai mare de mărimi pentru a fi pregătit pentru orice eventualitate.

Designul și culoarea

Bineînțeles, majoritatea SPA-urilor preferă culoarea albă și un design cât mai simplist, deoarece reflectă curățenia materialului. Cu toate acestea, unii proprietari de SPA-uri aleg să meargă pe culori mai îndrăznețe sau design-uri în acord cu branding-ul firmei, ceea ce nu este greșit. În acest caz, este ideal să realizezi halate pe comandă cu sigla firmei pentru a reflecta până la capăt identitatea SPA-ului.

Prețul

Acesta este, poate, cel mai problematic aspect când vine vorba de alegerea halatelor potrivite pentru un SPA. Nu este ideal nici să cobori prea jos, deoarece vei da de materiale proaste și cusături largi, dar nici foarte sus, altfel va trebui să investești foarte mult în acest produs. Recomandarea noastră este să verifici oferta de halate de SPA de la HORECATEX, unde vei găsi un raport preț – calitate foarte bun, ceea ce va ajuta și afacerea ta să găsească o soluție perfectă.

Durata de viață

De multe ori, materialul din care este realizat halatul de SPA îți arată cam ce durată de viață poate avea, fiind spălat și uscat în mod repetat. Cu toate acestea, este ideal, dacă poți comunica cu furnizorul sau producătorul, să afli ce durată de viață garantează ei sau dacă sunt oferte speciale pe care le au pentru clienții B2B. Astfel, te poți asigura pe termen lung că vei folosi produse de calitate și că nu va trebui să faci o nouă investiție prea curând.

Așadar, având în minte aceste criterii, ești pregătit să faci cea mai bună alegere pentru SPA-ul tău în ceea ce privește halatele. Documentează-te despre opțiunile disponibile pe piață și alege opțiunea perfectă pentru business-ul tău în funcție de nevoile și numărul clienților tăi.

Ultimile din

Mergi la SUS