Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

SOLUȚII PENTRU TALPA-GÂȘTEI

in Frumusete de

Aceste riduri apar pe chipurile noastre de regulă după 30 de ani. Cine sunt vinovații și ce stă în puterea noastră?

Pielea din jurul ochilor este subțire și delicată, spre deosebire de restul feței, iar ridurile din contul ochilor apar primele. O mare contribuție la apariția lor o are soarele puternic care ne face să strâgem ochii. Radicalii liberi (poluare și raze UV) distrug colagenul și elastina și se află și ei pe lista vinovaților, însă și lipsa somnului contribuie din plin la apariția ridurilor “talpa-gâștei”.

1 Fă-ți timp pentru somnul de frumusețe

Când dormi puțin, corpul nu eliberează mult cortizol, hormonul stresului, care descompune colagenul, ducând la pierderea elasticității. Mai mult, lipsa somnului încetinește producția de hormoni de creștere și asta se va vedea pe chipul tău zi de zi. Pe când un somn bun va elimina aceste “otrăvuri” din organism, iar serotonina și endorfinele vor aduce un plus de netezime chipului. Dacă ai dormit mai puțin peste noapte, încearcă să recuperezi peste zi.

CITESTE SI: 15 MINUTE PENTRU FRUMUSETEA DE SEARA

2 Hidratează-te corespunzător

Când corpul are apă, rămâne tânăr și energic. Talpa-gâștei și cearcănele sunt amplificate de deshidratare! Bea apa și aplica creme hidratante de două ori pe zi, dimineața și seara. Acest ritual menținut cu consecvență va face o mare diferență. Ține o sticlă de apă pe biroul tău și bea toată ziua din ea. În felul acesta, nu vei mai uita să te hidratezi.

CITESTE SI: TERENUL MINAT AL FRUMUSETII

3 Poartă ochelari de soare

Acest gest nu te va scăpa de riduri, însă nu le va mai amplifica și astfel celelalte două soluții vor avea efect și vei putea menține rezultatul! Atunci când este soare puternic, poartă ochelari cu lentile care asigură protecția UV ridicată și nu doar pe cei care au o formă modernă!

CITESTE SI: 5 motive pentru care o femeie devine tot mai frumoasă odată cu trecerea anilor

Ultimile din

Mergi la SUS