De ce sa apelezi la un micro-credit de la Omnicredit?

in Diverse de

Fie ca iti doresti sa faci o noua investitie, fie ca ai nevoie de aport de cash suplimentar pentru a achita anumite contributii sau datorii, Omnicredit este locul in care gasesti solutii practice si eficiente pentru toate problemele cu care se confrunta afacerea ta.

Acceseaza o linie de credit pentru IMM-uri de la Omnicredit si descopera toata gama de beneficii care deriva din aceasta colaborare!

Ce este un micro-credit?

Pentru antreprenorii la inceput de drum sau pentru cei care detin o mica afacere pe care nu o mai pot gestiona eficient din cauza anumitor piedici financiare, aceasta metoda de finantare de la Omnicredit este ideala. Poti accesa sume cuprinse intre 500 si 250.000 de lei pentru a le utiliza in orice scop doresti, fara a fi nevoit sa oferi informatii suplimentare sau garantii cu privire la acest aspect. Contractul poate avea o valabilitate intre una si 12 luni, timp in care sa rambursezi suma imprumutata.

Ai lichiditati pe care le poti folosi pentru orice nevoie financiara

Daca vorbim de capital de lucru care se concretizeaza in plata salariilor, taxelor, chiriilor sau alte utilitati pentru o anumita perioada de timp, poti cu usurinta sa soliciti exact valoarea acestora pe care sa o poti inapoia de indata ce obtii veniturile care sa atinga valoarea in cauza.

Pe de alta parte, poti folosi creditul pentru investitii. Chiar daca nu te confrunti neaparat cu o problema, micro-creditele te pot ajuta. In cazul in care ai o idee de dezvoltare care ar putea sa te conduca spre castiguri semnificativ mai mari, insa nu dispui de toti banii necesari pentru a face acest pas, Omnicredit iti vine in ajutor.

Nu in ultimul rand, poti folosi acest ajutor catre destinatii mixte. Daca te regasesti in ambele situatii sau necesitatile financiare se concretizeaza pe alt palier, nu ezita sa accesezi o metoda financiara rapida si de maxima incredere. De asemenea, totul se realizeaza in schimbul unui comision minim. Pentru doar 3% din valoarea totala a imprumutului poti intra simplu si rapid in posesia sumei de care ai nevoie. Rambursarea se face in rate lunare, a caror cost se stabileste la semnarea contractului printr-un calcul simplu raportat la numarul de luni vizate.

Intreg procesul se desfasoara online

Pentru ca ne dorim ca orice antreprenor care are nevoie de ajutor sa aiba acces nelimitat le serviciile Omnicredit, am consolidat o platforma online, care sa serveasca drept punct de legatura intre cele doua entitati.

Mai exact, intreg procesul se desfasoara in totalitate online, fara a fi nevoie de deplasari la institutii pentru furnizarea de documente sau asigurarea semnaturilor necesare. Cu doar cateva click-uri accesezi cererea de micro finantare pe care o completezi in conformitate cu indicatiile care te insotesc pe toata perioada demersului. O transmiti, iar specialistii Omnicredit te vor contacta pentru a-ti propune cea mai avantajoasa oferta.

Intri in posesia banilor in aceeasi zi

Dat fiind faptul ca serviciile Omnicredit sunt solutii de urgenta, timpul de procesare al cererilor si, implicit, de acordare a banilor a fost redus la minim. Pe aceasta cale, daca reusesti sa transmiti solicitarea in primele ore de program, ai sanse foarte mari sa obtii suma vizata in aproximativ 8 ore de la transmiterea ei.

Conditii minime de acordare

Pentru ca o companie sa fie eligibila spre a obtine un astfel de credit trebuie doar sa demonstreze ca a avut activitate economica in ultimele trei luni. Desigur ca exista solutii si pentru cele la inceput de drum, insa procesul este putin mai complex si are nevoie de consultanta telefonica pentru a se putea stabili conditiile colaborarii.