Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cine se impune la US Open, pe tabloul fetelor? Reușește Halep să facă surpriza?

in Diverse de

Cel mai important turneu de tenis desfășurat pe suprafață de tip hard este US Open. Denumit, în trecut, Campionatul Național al SUA, turneul are o tradiție de 141 de ani. Primele meciuri de tenis s-au jucat în cadrul Campionatului Național al SUA în august 1881! În prezent, competiția este una dintre cele mai urmărite întreceri de tenis din întreaga lume. An de an, la turneu iau parte jucătorii de top din circuit, iar întrecerile sunt deseori de-a dreptul pasionante. 

În 2022, turneul de la Flushing Meadows, așa cum mai este denumit US Open, propune un tablou foarte interesant la feminin. Din rândul sportivelor considerate a fi favorite la cucerirea trofeului face parte și românca Simona Halep. Aceasta nu este cotată cu șansele cele mai mari, însă este văzută de către specialiști ca fiind una dintre jucătoarele capabile să se mobilizeze și să ofere surprize extrem de plăcute. Iată care sunt șansele Simonei și cine sunt celelalte favorite!

Cine sunt favoritele turneului de tenis US Open?

Ediția din 2022 a legendarei competiții de tenis din Statele Unite ale Americii se va desfășura în perioada 29 august – 11 septembrie, iar finala tabloului feminin se va disputa pe 10 septembrie. Vor participa la US Open cele mai importante sportive din circuitul WTA. Este vorba despre poloneza Iga Swiatek, campioana en-titre de la Roland Garros, japoneza Naomi Osaka, belarusa Aryna Sabalenka, precum și Emma Răducanu, Elena Rybakina, campioana de la Wimbledon 2022 sau Simona Halep. Iată ce cote au aceste sportive la câștigarea turneului:

Iga Swiatek – cota 3.00 pentru un succes în SUA. Poloneza în vârstă de 21 de ani este lider mondial și pornește cu prima șansă la Flushing Meadows. Deși nu a câștigat la Wimbledon, ea a reușit să se impună totuși la Roland Garros;

Naomi Osaka – cota 6.00 la câștigarea competiției pe care a cucerit-o și în 2018 și 2020. Osaka este mereu una dintre jucătoarele cotate cu șanse mari la US Open;

Aryna Sabalenka – cota 12.00 pentru un succes final. În vârstă de 24 de ani, belarusa a ajuns până în semifinale, în 2021;

Emma Răducanu – cota 13.00 să câștige turneul. În vârstă de 19 ani, britanica a dezamăgit la Wimbledon și vrea revanșa;

Elena Rybakina – cota 13.00 la un succes final. Kazaha de origine rusă a reușit surpriza la Wimbledon și vrea să dubleze succesul cu o nouă reușită, în SUA. 

Simona Halep – cota 15.00 la cucerirea trofeului. Românca a ajuns la aproape 31 de ani și speră să cucerească pentru prima dată turneul de Mare Șlem în cadrul căreia cea mai mare performanță este semifinala din 2015. Mulți specialiști cred că experiența lui Halep poate face diferența și o poate ajuta să câștige turneul. 

Dacă ai încredere în Simona Halep sau vrei să mizezi pe o altă favorită în cadrul turneului de la Flushing Meadows, alege să joci la pariuri pe US Open și profită de contele excelente pe care ți le-au pregătit bookmakerii! 

Bucură-te la maximum de magia celui mai tare circuit de tenis desfășurat pe suprafață hard și profită de evoluția favoritelor tale!


Ultimile din

Mergi la SUS