Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cele mai bune sisteme de administrare a conținutului (CMS) pentru site-ul tău

in Diverse de

Cum se creează un site? În regimul tradițional se angajează un web developer care ascultă și reușește să satisfacă nevoile clientului. Însă trebuie de menționat precum că banii pe care îi va cere un asemenea meseriaș nu vor fi deloc puțini. Pentru un site mediu suma de început va fi de circa 500 de euro. Aici sigur că nu vorbim despre complexități majore, despre opțiuni personalizate. Ne referim la un site obișnuit cu posibilități de bază.

Totuși, dacă această opțiune pare mult prea costisitoare, sau există dorința de a crea independent și rapid o pagină web proprie, putem opta pentru un instrument de creare a site-ului. Aceste instrumente poartă denumirea de sisteme de administrare a conținutului sau CMS. Avantajul lor este în primul rând prețul ieftin. Cu ajutorul unui CMS vei reuși să deții un site web în mediu cu vreo 10 euro pe lună.

WordPress

Cel mai cunoscut și considerat aproape standard CMS este WordPress. Mii de website-uri de dimensiuni diferite activează astăzi pe wordpress. Beneficiile acestei platforme sunt simplitatea și adaptarea pentru orice tip de user. Atât un începător, cât și un web developer experimentat pot folosi în egală măsură platforma WordPress. Acolo vei găsi peste 40.000 de extensii și peste 2000 de teme ce așteaptă să fie utilizate pentru site-ul tău web. În raportul dintre ofertă și preț, WordPress este o alegere ideală. Versiunea pro a CMS-ului costă doar 15 euro lunar. Pentru a demonstra pe cât de utilizabilă este această platforma vom ține să menționăm că mai mult de 50% din site-urile alcătuite cu ajutorul sistemelor de administrare a conținutului folosesc drept CMS anume varianta WordPress.

Shopify

Acest CMS este cunoscut în special în rândurile companiilor de comerț. Pe Shopify pot fi găsite numeroase șabloane de organizare a unui website bazat pe vânzări. Prețul de început pe Shopify este de doar 1 dolar pentru perioada de 3 luni. Sloganul acestei companii este Creează-ți propriul tău business. Această provocare nu poate fi ignorată.

Wix

Wix este un CMS, însă nu un CMS independent. Acest lucru înseamnă că site-ul generat de către acest sistem de administrare a conținutului nu este lăsat în liberă navigare. Astea fiind spuse, ne referim la faptul că Wix nu oferă alternative pentru web hosting. Cu alte cuvinte, un site administrat de pe Wix nu poate fi găzduit oriunde își dorește clientul. Totuși, acest lucru nu oprește Wix să devină cel mai cunoscut constructor de website-uri.

În cazul celorlalte sisteme de administrare de conținut, drept variantă excelentă de găzduire web se remarcă Megahost, compania care îți oferă cel mai bun hosting din România. Folosind Megahost poți atât să înregistrezi un domeniu cât și să să folosești un serviciu hosting VPS. Vorbim acum de cel mai avantajos WordPress hosting din România.
Alege o găzduire website de calitate cu Megahost, după care poți crea o pagină web cu ajutorul celor mai bune sisteme de administrare a conținutului.

Ultimile din

Mergi la SUS