Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Află acum de ce orice persoană de gen feminin ar trebui să poarte o pereche de cercei

in Frumusete de

Perforarea lobului urechii este o acțiune practicată încă din timpul civilizațiilor străvechi, cerceii fiind, astfel, una dintre primele forme cunoscute de ornament al corpului uman. Acest accesoriu a fost perceput dintotdeauna ca fiind unul comun, oamenii fiind obișnuiți până în momentul actual să îl vadă la cei din jur și chiar ei înșiși să îl poarte. În trecut, erau știute mult mai multe informații despre simbolistica cerceilor, iar acum, oamenii moderni fie nu le cunosc, fie nu le iau în serios pe motiv că nu le consideră adevărate.

Odată cu venirea pe lume a unui nou-născut, majoritatea părinților doresc ca acesta, în cazul în care este de gen feminin, să aibă urechile găurite încă din primele zile de viață, cu scopul de a-i putea pune mai apoi o pereche de cercei. Însă, te-ai întrebat vreodată care sunt motivele care stau la baza acestei decizii? Citește în continuare articolul pentru a afla răspunsul la această întrebare și chiar mai mult decât atât, alte motive pentru care acest accesoriu este important în viața unei fete sau a unei femei.

Iată în ce privințe sunt importanți cerceii în viața unei reprezentante a genului frumos:

  • Modă

În prezent, principalul motiv pentru care o adolescentă sau o persoană adultă de gen feminin ia în considerare varianta de a purta o pereche de cercei este pentru a-și completa ținuta cu un accesoriu rafinat. Acest element poate reprezenta chiar piesa de rezistență dacă este ales cu atenție, în funcție de restul articolelor vestimentare pentru care s-a optat. De asemenea, are puterea de a întregi aspectul final al unei ținute, indiferent de stilul vestimentar abordat.

  • Spiritualitate

Obiceiul de străpungere a urechilor unui copil nou născut provine din cultura hindusă, iar scopul ceremoniei era acela de receptare a sunetelor sacre de urechea interioară, care tocmai a fost deschisă, a bebelușului. Mai mult decât atât, se considera că centrul lobului urechii are o puternică conexiune cu anumite aspecte din viața unui om, cum ar fi fluxul de energie. Pe de altă parte, în Egiptul Antic, acest accesoriu avea cu totul altă semnificație, fiind recunoscut pentru faptul că evidenția cât de înstărit este un om și pentru că avea capacitatea de a înfrumuseța o persoană.

  • Exprimarea personalității

Încă de la o vârstă fragedă, cu ajutorul cerceilor, o fată are șansa de a-și exprima liber propria personalitate, dacă părinții sau o persoană apropiată ei îi oferă drept cadou acest accesoriu deosebit. Pe site-ul bb-shop.ro poți să găsești o gamă mare de produse, din care să selectezi perechea de cercei pentru fete potrivită pentru acea persoană specială din viața ta la care dorești să îi faci o surpriză plăcută. În plus, ai posibilitatea să alegi din numeroase modele pentru copii unul care să o reprezinte cel mai bine și care să o încânte, precum un curcubeu, unicorn, urs sau fluture.

În concluzie, cerceii au o importanță majoră în viața unei persoane de gen feminin din mai multe puncte de vedere, mai precis pentru faptul că întregește o ținută, dar îi și oferă purtătoarei posibilitatea de a-și exprima liber propria personalitate. Acest accesoriu are, de asemenea, numeroase semnificații pe plan spiritual, așa cum este precizat în rândurile de mai sus. Așadar, o pereche de cercei nu trebuie să lipsească niciodată din ținuta unei fete sau femei, deoarece acest accesoriu are o reală importanță în viața ei.

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS