Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

AFLA CE DEZVALUIE CAFEAUA PREFERATA DESPRE TINE

in Diverse de

Neagra, cu lapte sau cu frisca? Tie cum iti place sa bei cafeaua dimineata? Sau poate preferi sortimentul cel mai la moda: cafeaua verde? In functie de alegerea ta, ai putea descoperi lucruri interesante despre tine si despre modul in care te vad cei din jur.

EXPRESSO

Dacă preferi un expresso simplu în fiecare dimineață, ești o persoană echilibrată, calmă, onestă și organizată. Ai calități de lider și știi cum să te impui fără să deranjezi, atunci când este cazul. În fața problemelor, adopți o atitudine hotărâtă și știi întotdeauna cum să alegi cea mai potrivită soluție. Pentru mulți colegi sau prieteni ești un model, mai ales la serviciu, dar și în viața socială, care este mereu plină de evenimente pentru că îți place să fii o persoană ocupată. Bei expresso pentru că îți place în mod deosebit gustul și mirosul de cafea simplă, așa cum îți place să fie și viața ta. Ești simplă și directă și mereu câștigi cu această atitudine. Iar mai presus de toate, ești optimistă și te bucuri adesea de succes.

CAPPUCCINO

Ai gusturi sofisticate și totul este complicat pentru tine. Niciodată nu vezi calea cea mai simplă pentru a rezolva o problemă. Întotdeauna încerci o soluție inedită sau o metodă mai specială din curiozitate, dar și din dorința de a mai obține ceva pe lângă. Pe de altă parte, ești o femeie rafinată, care iubește moda și accesoriile și care știe cum să își pună în valoare frumusețea. Îți plac noutățile și lucrurile inedite, dar cele care păstrează o notă clasică de eleganță. Cappuccino îl savurezi de obicei după amiaza, la o terasă, discutând cu prietenele cele mai noi filme, reviste de modă sau cărți. Ești o fire sociabilă și oamenii apreciază conversațiile tale spumoase și pline de detalii interesante.

CAFFE LATTE

Dacă un caffee latte delicat este cafeaua preferată, se poate spune că ești o fire mai copilăroasă și că nu te decizi prea ușor, când ești pusă în fața unor hotărâri importante. Pe de altă parte, nici nu îți faci prea multe griji, în comparație cu ceilalți, și aștepți ca lucrurile să se rezolve de la sine în multe situații. Nu intervii decât atunci când simți că nu există altă soluție și, de obicei, te sfătuiești cu cineva mai în vârstă, care te poate ajuta. Ai o imaginație bogată și îți place să visezi și să îți faci tot felul de planuri, chiar dacă știi că multe dintre ele nu se vor împlini niciodată. Apreciezi confortul și îți bei pe îndelete cafeaua ta cu lapte de dimineață, pe când alții sunt deja la muncă.

CITESTE SI: Profita de toate avantajele pe care cafeaua le poate oferi organismului, tinand cont de cele mai bune metode de preparare!

FRAPPUCCINO

Este preferatul tău în zilele calde de vară și îl comanzi cu gheață și cu multă frișcă. Un frappuccino aromat dezvăluie latura te aventuroasă și înclinația către activitățile riscante. Poate că prietenii tăi știu deja că iei uneori decizii pe muchie de cuțit, dar și tu știi că te poți descurca mai bine decât ei pe marginea prăpastiei. Ești spontană și plină de viață, nu ții cont de reguli, restricții sau defecte. Îți place să fii tu însăți și nu te lași modelată de nimeni. Răspândești energie pozitivă în jur, iar acest lucru este în mod deosebit apreciat de cei care te cunosc.

NEAGRA, FARA ZAHAR

Dacă îți plac sortimentele de cafele tari și le bei fără niciun strop de zahăr, ești o adevărată iubitoare a acestei băuturi. Ești o fire simplă, directă, dar destul de introvertită. Îți place ca totul să fie simplu în jurul tău, să ai un obiectiv clar în fiecare zi, să ai un program ordonat și fără detalii inutile. Complicațiile te enervează și te sperie. Nu îți bați capul cu noutățile, moda sau bijuteriile, așa cum fac multe dintre prietenele tale. Garderoba ta este simplă, dar știi cum să te pui în valoare când este cazul. Te descurci de minune să eviți conflictele, haosul și tensiunile inutile. Iar oamenii din jur te apreciază pentru că ești sinceră cu ei.

CU FRISCA SI ZAHAR

Îți place să îndulcești lucrurile și să fie totul cât mai simplu, confortabil și convenabil în jurul tău. Pe de o parte ești organizată și le dai impresia celor din jur că te descurci în orice situație. Dar, pe de altă parte, complici lucrurile când nu este cazul, pentru că îți este greu să te decizi. Nesiguranța ta se manifestă mai ales în relația de dragoste, pentru că nu ești niciodată sigură pe tine și pe sentimentele celuilalt. Ai o personalitate duală și, în fiecare zi, te străduiești să găsești echilibrul perfect între dorințele tale complicate și activitățile monotone și simple pe care le ai de făcut.


Ultimile din

FALSIFICAREA CĂRNII

Sub denumirea de carne se înțelege partea comestibilă a animalelor, a păsărilor,
Mergi la SUS