Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Top 3 tipuri de activități pe care trebuie să le încerci dacă ești iubitor de adrenalină!

in Diverse de

Adrenalina este un hormon care se eliberează în momentul în care creierul nostru percepe o anumită situație ca fiind stresantă. Corpul primește un puls mare de energie care te pune în mișcare, te menține vigilent și te face să te simți că trăiești. Această senzație de electricitate a vieții poate deveni o plăcere pe care îți dorești să o repeți. De aceea s-au inventat diverse activități care prin natura dificultății lor îți crează o percepție a riscului pentru supraviețuire, astfel riscul perceput declanșează acea stare mult dorită dar într-un mod controlat.        

Pentru a veni în întâmpinarea ta cu idei interesante de activități declanșatoare de adrenalină, îți recomandăm să iei în calcul propunerile de mai jos și să alegi varianta cea mai potrivită stilului tău sau de ce nu, chiar să încerci ceva inedit pentru a-ți testa limitele.

Iată cele 3 propuneri de activități pline de adrenalină de încercat măcar o dată.

1.Tiroliana

Ideea de a fi suspendat la înălțime și a te arunca în gol susținut doar de un ham și o frânghie poate părea destul de simplă și fără fascinație. Însă să fii suspendat la 100 de metrii și să îți dai drumul pe o frânghie cu o viteză de 100 de km pe oră, poate fi o adevărată provocare . Ca să fie totul și mai interesant, frânghia te duce pe un drum de 1 km suspendat doar într-un ham. Această minunată tiroliană este cea mai mare din România și se numește Mega Tiroliana La Palma. Este situată într-o zonă superbă din Bucovina, între Sucevița și Sumarna.

  1. Jocuri online de cazino

Poate crezi că pentru a provoca adrenalină trebuie să ai activități care necesită efort fizic, sporturi dinamice sau care implică prezența ta înafara casei, dar îți propunem o idee pe care poate încă nu ai încercat-o – Jocul. Tututor ne place să câștigăm, iar senzația de a fi învingător și a primi ceva în schimb este o senzație aparte. Jocul online pe platforme de cazino provoacă la fel de multă adrenalină ca orice activitate plină de acțiune motorie. Pentru a te hotărî la o platformă poți căuta pe browser după cuvintele cheie cazinouri România online sau poți intra direct pe Deluxecasinobonus.ro și te poți înscrie imediat în joc. Fie că optezi pentru poker, pariuri sportive sau ruletă, senzația de competitivitate și anticipare a câștigului îți inundă simțurile cu adrenalină.

  1. Surf pe lac

O activitate care a prins teren în ultimii ani este wakeboarding sau surf pe lac. Pentru iubitorii de apă și de sporturi care implică a-ți petrece timpul în preajma apei, surful pe lac a devenit o modă și un must în fiecare vară. Cu ajutorul unei bărci cu motor sau a unui jetski te poți distra pe apă cu wakeboardul încercând să îți menții echilibrul în viteză. Dificultatea activității te provoacă să perseverezi și să îți petreci toată ziua exersând echilibrul și bucurându-te de fiecare evoluție în parte.

Fie că preferi să ieși din casă în natură sau îți place să fii confortabil acasă, poți avea parte de emoții puternice facând aceste activități diverse care te provoacă.  Ia în calcul care sunt dorințele tale în această perioadă și nu ezita să îndrăznești să încerci și ceva nou.


Ultimile din

Mergi la SUS