Virgil Ianţu, despre România: „Ţara, aflată pe mâini ce ar fi trebuit încătuşate demult, este distrusă zi de zi“

in ExtraNews de

Prezentatorul TV Virgil Ianţu (48 de ani) a scris un text, pe pagina sa de Facebook, în care enumeră problemele existente în România printr-o serie de întrebări.

Virgil Ianţu a postat un text construit din mai multe întrebări despre România, prin care îşi evidenţiază părerea despre situaţia ţării.     Prezentatorul TV pune normalitatea în contrast cu mai multe probleme existente în ţară, printre care faptul că aceasta „se află pe mâini care ar trebui încătuşate“, fiind distrusă zi de zi de acestea, dar şi că „suntem călcaţi în picioare prin decizii politice“.

El mai menţionează că evită să urmărească ştirile pentru că îl afectează.   Ianţu conchide prin două interogaţii: „Ce se întâmplă cu România? Ce se întâmplă cu noi?“.   

„E normal să evit să urmăresc ştirile pentru că îmi fac rău fizic? E normal să am zilnic sentimentul de frustrare? E normal ca zilnic să fim călcaţi în picioare prin decizii politice? E normal să privim cum ţara, aflată pe mâini ce ar trebui încătuşate demult, este distrusă zi de zi? E normal ca legile să fie scrise de cei pentru care legea nu există? E normal să dăm, prin lipsa de atitudine, liber la furt? E normal ca un «Ministru al Justiţiei» să fie călăul justiţiei? Se pare că trăim aceste evenimente, acceptând faptul că ele au devenit o stare de normalitate. Ce se întâmplă cu România, ce se întâmplă cu noi? #romaniamea“, scrie Virgil Ianţu pe Facebook, alături de o imagine cu Parlamentul României şi una cu Guvernul.  

E normal sa evit sa urmaresc stirile pentru ca imi fac rau fizic? E normal sa am zilnic sentimentul de frustrare? E…

Publicată de Virgil Iantu pe Joi, 21 februarie 2019