Liderul ALDE Buzău, ADRIAN MOCANU, a LOVIT o tânără pe o TRECERE DE PIETONI și a PĂRĂSIT locul accidentului si da vina pe victima

in Politic de

Liderul ALDE Buzău a comis un accident joi pe trecerea de pietoni, pe un cunoscut bulevard din oraș. Politicianul a dus-o pe victimă cu mașina la spital, iar aceasta se află în stare stabilă.

Liderul ALDE Buzău, deputatul Adrian Mocanu, a accidentat joi o tânără de 27 de ani pe o trecere semaforizată de pietoni. Polițiștii l-au supus probei cu etilotestul și rezultatul a fost zero. Dar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Accidentul a avut loc pe un bulevard intens circulat din Buzău. Martorii susțin că deputatul Adrian Mocanu ar fi forțat semaforul şi a lovit-o pe fată în vârstă de 27 de ani care se afla pe trecerea de pietoni. În acele clipe, în zonă era un echipaj de la poliția locală.

IPJ Buzău a precizat că a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Surse din Spitalul județean de Urgenţă Buzău susțin că persoana accidentată este stabilă din punct de vedere hemodinamic şi respirator.

Cu toate acestea, tânăra a suferit multiple traumatisme vertebro-cervicale şi policontuzii, iar la acest moment i se fac investigații. La finalizarea acestora se va stabili dacă va rămâne sau nu internată.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, inspectorul principal Ane Marie Vrapciu, a precizat că „în timp ce rula pe Bulevardul Unirii, șoferul în vârstă de 36 de ani a accidentat o tânără de 27 de ani, care traversa pe trecere semaforizată de pietoni.”

Reporter: Aveaţi voie să mutaţi victima?
Adrian Mocanu, deputat ALDE: Păi, cum am mutat-o? A mers cu mine pe picioarele dumneaei.

Adriana Bunilă, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Buzău: “Aceasta a suferit un traumatism vertebro-cervical şi policontuzii. Tânăra este stabilă hemodinamic şi respirator.”

Deputatul, care a rămas fără permis de conducere, susţine că victima ar fi traversat strada neregulamentar.

Adrian Mocanu, deputat ALDE: “Eu cred că sunt camere de filmat în zonă şi se vede clar cine este de vină.

Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.