Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Victor Ponta: Îl avertizez pe Liviu Dragnea să nu paraziteze discuția de mâine de la moțiunea de cenzură cu acele minciuni stupide și propagandă sinistră a “luptei cu Statul Paralel”

in ExtraNews/Politic de

Fostul premier Victor Ponta i-a transmis un mesaj avertisment liderului PSD Liviu Dragnea, prin care îl atenționează să nu paraziteze discuția la moțiunea de cenzură cu propaganda luptei cu „Statul Paralel”.
Victor Ponta își spune părerea despre această luptă dusă de Liviu Dragnea cu „Statul Paralel” citându-l pe dl.Ion Cristoiu:
„A trecut un an și jumătate de cînd PSD deține majoritatea zdrobitoare, unică în postdecembrism, atît în Parlament, cît și în administrația publică… Liviu Dragnea și-a exprimat revolta că Statul paralel există. Cînd? Abia acum, cînd a fost condamnat, sînt sigur, în ciuda asigurărilor primite că nu va fi sau că va fi vorba de un soi de bălmăjeală. Păi pînă acum nu și-a dat seama că Statul paralel există?(….)Adevărul e că pînă acum Liviu Dragnea nu s-a luptat cu Statul Paralel. A negociat cu statul paralel dosarele sale. Și instrumentele de contracarare a abuzurilor statului paralel – cum ar fi, de exemplu, Comisia SRI – au fost folosite doar ca instrumente de negociere”.
Vă prezentăm avertismentul fostului premier pentru Liviu Dragnea:
„Mâine este o moțiune de cenzură la adresa Guvernului / chiar dacă nu există șanse să fie adoptată trebuie să folosim acest moment pentru a discuta despre adevăratele probleme ale guvernării : inflația uriașă și creșterea creditelor, deficitul bugetar și comercial galopant, lipsa investițiilor publice și a absorbției fondurilor europene, politizarea și căpușarea companiilor de stat, abandonarea proiectelor de infrastructură mare sau de mediu, șamd!

Îl avertizez pe Liviu Dragnea să nu paraziteze discuția de mâine de la moțiunea de cenzură cu acele minciuni stupide și propaganda sinistră a “luptei cu Statul Paralel” / Liviu Dragnea știe foarte bine că acesta este o manipulare a consilierilor săi-nu a existat niciodată un “Stat Paralel” ci doar instituții ale Statului Român care au funcționat mai bine sau mai rău-iar Liviu Dragnea a luptat și luptă și azi să intre în grațiile acestor instituții și să negocieze cu acestea-iar atunci când nu le poate folosi în interesul său le atacă sub denumirea de “Stat Paralel” ; dacă justiția l-a condamnat Dragnea înțelege că nu a “negociat” destul de bine cu “Statul”!

Spre deosebire de George Maior sau Eduard Helvig ( care au obligația instituțională de a nu riposta la mizeriile lui Dragnea) eu am tăcut din respect față de Statul Român și din jenă de a “spăla în public” rufele murdare ale “camaradului Liviu”!

Așa că m-am decis să prezint o fotografie-avertisment pentru Dragnea (știe el că mai am multe😡) / știu că va înțelege mesajul meu, știu că moare de frica celor de care a spus că nu îi este frică, și îi cer ca mâine să ne lase să discutăm în Parlament despre problemele guvernării fără să își mai pună Propaganda să ne intoxice cu marota “Statului Paralel” !


În fotografie Liviu Dragnea apare alături de Victor Ponta și George Maior la una dintre celebrele vile ale SRI.

Ultimile din

Mergi la SUS