Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Victimele aveau între 15 și 26 de ani. Mașina în care au ars cei 5 tineri din Suceava ar fi fost condusă cu 280 km/ oră.

in Diverse/ExtraNews de

Viteza foarte mare pare să fi fost cauza cumplitului accident care a avut loc miercuri, în judeţul Suceava, în urma căruia au murit cinci tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 26 de ani.

Maşina în care se aflau cei cinci a ajuns pe celălalt sens de mers, unde a izbit violent o dubă. În câteva secunde, autoturismul a fost cuprins de flăcari. Victimele, care se întorceau de la o petrecere de Halloween nu au mai apucat să iasă.

Șoferul mașinii în care se aflau victimele a intrat pe contrasens și s-a izbit de o dubiță, apoi a ricoșat într-un alt autoturism. În urma impactului, mașina a luat foc.

La față locului au venit imediat mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanță. Pompierii au reușit să stîngă focul după mai bine de jumătate de oră, apoi au descoperit trupurile carbonizate ale tinerilor.

Patru băieți, unul de 26 de ani, doi frați de 15 și 19 ani și încă un tânăr, tot de 19 ani. Lângă ei se afl și o adolescentă de 16 ani.

Mașina Audi A6 în care se aflau era condusă, se pare, de Ciprian Nasaudeanu, 26 de ani, din Gura Humorului. În mașină se mai aflau Andrei Preluca, Beniam Marian Paraliuc, Emanuel Darius Paraliuc și fata de 16 ani, Simona Lazarovici, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Frații stăteau împreună cu bunica lor, după ce mama plecase la muncă în străinătate. Băiatul mai mare terminase liceul și voia să meargă la Academia Militară.

Virginia Paraliuc, bunica celor doi frați: “Au venit la poartă și apoi au vorbit la telefon. Mi-au spus: Mamaie, a venit un prieten de-al nostru și mergem până în oras.”

După primele cercetări, criminaliștii au stabilit că șoferul mașinii în care se aflau tinerii circula cu viteză foarte mare și nu există urme de frânare.

Mihaela Paraliuc, mătușa celor doi frați: “S-au îmbrăcat, dar nimeni nu a știut unde vor să iasă. Au spus că până în drum, dar s-au dus la discotecă, la Suceava. Șoferul e de vină. Avea 280 de km/h.”

In urmă impactului, alte 3 persoane au fost rănite: șoferul dubitei și 2 persoane din al treilea autoturism.

Sursa: Stirileprotv.ro

Ultimile din

Mergi la SUS