Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Tudor Chirilă, reacție vehementă la adresa candidaților din turul doi la prezidențiale: ”Doi repetenți!”

in ExtraNews/Monden de

Antrenorul emisiunii de pe PRO TV a transmis un mesaj cât se poate de direct, legat de al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Scrutinul urmează să aibă loc pe data de 24 noiembrie 2019, când românii vor fi chemați iarăși la urne pentru a putea să își aleagă viitorul conducător al țării. Pe buletinele de vot urmează să se regăsească doar doi candidați, fiind vorba de Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

Tudor Chirilă, reacție vehementă la adresa candidaților din turul doi la prezidențiale

Juratul de la Vocea României a avut o reacție foarte dură, la adresa candidaților pentru scrutinul 2 al prezidențialelor

Cântărețul a făcut public pe contul său de Facebook un mesaj cât se poate de dur, la adresa candidaților din cursa pentru Cotroceni, ce se va disputa pe 24 noiembrie 2019. Totul vine și în contextul faptului că actualul președinte Iohannis a refuzat o dezbatere cu Viorica Dăncilă, pe diverse teme de interes pentru alegători. Artistul a decis să publice respectivele rânduri pe rețelele sociale și astfel a răbufnit, numindu-i pe cei doi candidați la prezidențiale „repetenți”.

“Situaţia precară a învăţământului românesc se reflectă şi în faptul că doi foşti profesori refuză o dezbatere electorală. Este remarca excelentă a unui prieten. Cei care sunt tentaţi să-i atribuie refuzul doar lui Klaus Iohannis să nu uite că Viorica Dăncilă, care se bate acum cu pumnii în pieptul de orator, a refuzat invitaţia la dezbaterea din turul I, organizată de Europa FM. La capitolul retorică avem doi repetenţi”, a fost mesajul lui Tudor Chirilă, pe Facebook.

Vedeta a avut, marți, o astfel de reacție și în contextul noilor evenimente politice. Nici Klaus Iohannis, candidat din partea PNL, nici Viorica Dăncilă, din partea PSD, nu au acceptat să participe la dezbateri electorale, înainte de primul tur al scrutinului. În plus, din cele mai noi declarații ale acestora a reieșit și faptul că nu va urma o astfel de confruntare electorală 1:1, la care s-ar fi putut aștepta alegătorii români. Sursa: Playtech.ro

Ultimile din

Mergi la SUS