Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Traian Băsescu: “Stăm aici în Parlament câteva sute de oameni şi unele legi ies tot proaste Traian Băsescu: Legile sunt făcute uneori prost”

in Politic
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Fostul președinte Traian Băsescu a ironizat activitatea Parlamentului, spunând că de multe ori se aprobă legi proaste, chiar daca lucrează la ele sute de aleși.

Traian Băsescu a dat exemplul Codului Penal, care a fost modificat de toate guvernele ce s-au succedat la Palatul Victoria în ultimii ani. Remarcile fostului președinte au fost făcute în cadrul şedinţei Colegiului Naţional al PMP, care a avut loc vineri la București.

“Cu certitudine, Regulamentul nu va fi o lucrare perfectă. Uitaţi-vă la legi, stăm aici în Parlament câteva sute de oameni şi unele ies tot proaste şi în aplicarea lor apare nevoia modificărilor. Vezi Codul Penal, de exemplu, ca să fim cu cel mai la zi document legislativ. Aşa că nu o să scoatem astăzi un regulament perfect.

Este cert, însă este foarte bine ca acest regulament să existe şi premergător alegerilor care vor fi declanşate în toate organizaţiile, urmând să ne întâlnim pe urmă într-un congres, în aşa fel încât să definitivăm preşedinţii de organizaţii, fără să mai stăm cu interimate”, le-a transmis Traian Băsescu celor aflaţi la şedinţă, conform Mediafax.

Traian Băsescu a vorbit şi despre aşteptările pe care le are de la următoarele alegeri legislative. “Slavă Domnului, suntem în Parlament. Să sperăm că la alegerile viitoare va fi un rezultat mai bun”, a conchis Traian Băsescu.

Sursa: vocea.biz


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS