Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Traian Băsescu explică intangibilitatea lui Dragnea ca fiind dobândită datorită partidelor bi-săptămânale de tenis și chermezelor din perioada 2010 – 2014, din vilele SRI

in ExtraNews/Politic de

Joi, Rise Project a publicat un raport atribuit Direcției Generale de Protecție Internă, intitulat „Notă privind aspecte care afectează climatul socio-economic al județului Teleorman”. Raportul descrie o „rețea infracțională compusă din persoane cu putere de decizie în județ”care ar fi fraudat fonduri europene și guvernamentale, printre care și Liviu Dragnea, care este prezentat drept „deținătorul majoritar al acțiunilor la purtător de la SC Tel Drum SA”.
DNA a anunțat vineri că”o parte dintre aspectele conținute în investigația jurnalistică publicată de Rise Project” fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul direcției.
Traian Băsescu ne-a obișnuit ca pe pagina personală de Facebook să explice ceea ce frământă întreaga populație în legătură cu știrile care țin primele pagini ale ziarelor. Într-o postare făcută pe pagina de Facebook, fostul președinte a scris părerile sale despre intangibilitatea lui Liviu Dragnea.
Va reproducem în totalitate postarea:

„Dragnea!
Foarte mulţi se întreabă de ce, până acum, nici Parchetul General, nici DNA-ul şi nici Parlamentul nu au început o anchetă serioasă legată de afacerile domnului Dragnea, fie că vorbim de Tel Drum, afacerile din Brazilia, afacerile cu terenuri de vânătoare, afaceri cu ferme de porci, cu iazuri, cu terenuri şi multe altele. Au curs râuri de cerneală în presă, au fost informaţii date de instituţii specializate legat de afacerile lu Dragnea şi ale acoliţilor săi. Şi, totuşi, nimic. Dragnea este intangibil. Oare de ce?
Explicaţia că Dragnea este intangibil, până şi pentru „neprihănita” Koveşi, este una singură: partidele bi-săptămânale de tenis şi chermezele din perioada 2010 – 2014, la care participau Dragnea, Ponta, Ghiţă, Coldea, Maior la vilele SRI, acompaniaţi la partea de şpriţ şi de „Zeiţa Dreptăţii”.
Şi o spun eu, Traian Băsescu, om ale cărui venituri şi tranzacţii au fost scormonite de Parchetul General şi de Comisii Parlamentare, până la tranzacţii minore, fie că erau ale mele, fie că erau ale fiicei mele, Ioana.”Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS