Tânărul ucis de Mario Iorgulescu a fost înmormântat. Râuri de lacrimi la căpătâiul său! Mama și soția lui, la un pas de leșin

in ExtraNews de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Dany Vicol, tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, a fost înmormântat astăzi. Mama și soția tânărului au plâns neîncetat la căpătâiul lui.

Dany Vicol, în vârstă de 24 de ani, a fost înmormântat joi, 12 septembrie, lângă sora lui. Lăutarii au interpretat cântece de jale în timp ce trupul neînsuflețit al tânărului era condus pe ultimul drum.

Dany Vicol a fost înmormântat în localitatea Rudeni, lângă mormântul surorii sale, pe care o boală incurabilă a răpus-o la vârsta fragedă de șase ani.

Toți cei care au participat la înmormântare au purtat tricouri albe și negre, toate cu fotografia tânărului.

Mama și soția tânărului nu s-au putut dezlipi de sicriu.

Dany Vicol, 24 de ani, și-a pierdut viața în accidentul produs sâmbătă noaptea de Mario Iorgulescu, pe o șosea din București.

Băiatul a murit pe loc în urma impactului.

„Accidentul s-a produs în faţa mea. Eu mă aflam cu maşina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din maşină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror.

M-am dus la el şi i-am zis: «Dacă trăieşti şi mă auzi, te rog să clipeşti!». A apucat să mai clipească o dată şi… gata! M-am dus către cealaltă maşină. L-am scos din maşină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii şi-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă şi i-am dat lui Mario apă, apoi au venit şi ajutoarele”, a declarat un martor de la locul accidentului.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...