Beat și drogat! Surse oficiale confirmă cea mai sumbră ipoteză, în cazul accidentului produs de fiul președintelui LP

in Monden de

Mario Iorgulescu era sub influența băuturilor alcoolice, dar și sub influența unor substanțe halucinogene, conform unor surse din anchetă. Tânărul se află în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală, după accidentul rutier violent pe care chiar acesta l-a produs în cursul zilei de sâmbătă. Din păcate, medicii au confirmat recent că starea lui de sănătate s-a agravat. Iată ce droguri consumase!

Mario Iorgulescu, beat și drogat în momentul producerii accidentului
Surse din anchetă au confirmat faptul că Mario Iorgulescu a ieșit pozitiv la cocaină! Tânărul se află și acum sub atenta supraveghere a medicilor de la spitalul Elias din Capitală. Din păcate, veștile bune nu se îndreptă spre familia Iorgulescu. Specialiștii au susținut zilele trecute că băiatului i s-a agravat starea de sănătate.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal i-a fost confirmat și alcoolul din sânge. Probele luate imediat după ce acesta a ajuns în stare gravă la spital au arătat că Mario avea o8 la mie alcool în momentul tragediei. În accidentul provocat de Mario a murit un bărbat de aceeași vârstă ca el. Dani Vicol era un tânăr tătic a doi copii și se îndrepta în seara neagră spre casă, venind de la un deces.

„Suntem copleșiți de lacrimi”
„Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital.

Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie. Gabriela si Gino Iorgulescu”