O sa dureze ani si ani SI ADEVARUL NU VA IESI LA IVEALA. Informatii de ultima ORA: cine a violat-o pe Alexandra Macesanu? Gheorghe Dinca ar mai fi avut pe cineva in casa

in ExtraNews de

Cine a violat-o pe Alexandra Macesanu? Se pare ca Ghorghe Dinca nu ar fi fost singurul care a avut contact cu fata, in cele 24 de ore fatidice.

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, continuă „lupta” cu autoritățile, acesta afirmând că în casa lui Dincă s-ar fi aflat și alte persoane.

Alexandru Cumpanasu afirma că nu Gheorghe Dincă ar fi violat-o pe Alexandra, așa cum a declarat în fața procurorilor. Mai mult, Alexandru Cumpănașu spune că în „Casa groazei” din Caracal se aflau și alte persoane, nu numai Gheorghe Dincă, în acele ore fatidice, potrivit cancan.ro.

Familia Alexandrei Măceșanu speră, în continuare, că adolescenta este în viață și, mai mult, a depus – miercuri, prin avocat – mai multe solicitări la DIICOT. Una dintre acestea vizează o expertizare a lui Gheorghe Dincă din care să reiasă dacă acesta este apt sexual. În fața sediului DIICOT, Alexandru Cumpănașu a declarat că familia crede, în urma analizării probelor, că au mai fost și alte poersoane în casa lui Dincă atunci când copila era sechestrată. Unchiul Alexandrei crede că nu Gheorghe Dincă a ucis-o pe Alexandra Măceșanu.

Gheorghe Dinca ar mai fi avut pe cineva in casa.
„Noi nu credem că Dincă este ucigașul Alexandrei. Mai mult, credem că există șanse mari să fie în viață. Am solicitat și o expertiză la INML pentru a vedea în ce măsură Gheorghe Dincă era apt sexual”.


„Gheorghe Dincă a declarat că el nu a violat-o. Alexandra la 112 a spus că a fost violată. Este o chestiune cât se poate de serioasă. Eu am convingerea că în acele 24 de ore, în acea casă, s-au aflat și alte persoane și că dacă s-a efectuat un viol asupra Alexandrei, nu l-a efectuat Gheorghe Dincă”, a spus Alexandru Cumpănașu, conform Cancan.Loading...