Star Stone-Durabilitate, design şi calitate pentru construcţia casei dumneavoastră

in Diverse de

Dacă aţi decis să vă construiţi o casă , deja ştiţi câte costuri implică această schimbare. Reuşita proiectului dumneavoastră este direct legată de tipul de materiale de construcţie folosit, dar şi de profesionalismul echipelor de lucru, astfel că este necesar să acordaţi o atenţie sporită fiecărei etape de lucru.

Star Stone, parte integrantă a proiectului dumneavoastră

Pentru ca reuşita proiectului dumneavoastră să fie asigurată, este indicat să apelaţi la profesionişti, astfel că Star Stone este numele care nu trebuie să vă lipsească din priorităţi atunci când vreţi să aveţi o casă şi o curte aşa cum aţi visat.

 Producătorul vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu o paletă amplă de materiale şi accesorii, destinate atât amenajărilor interioare, cât şi exterioare. Star Stone reprezintă un cumul de tehnologii care au drept rezultat rezistenţa şi durabilitatea produselor, precum şi design-ul inegalabil care va da nota finală amenajării interioare şi exterioare a casei dumneavoastră. 

Produsele Star Stone sunt fabricate sub amprenta profesionalismului şi a durabilităţii, în acelaşi timp asigurând o reproducere impecabilă a texturilor naturale şi a celor mai fine detalii, aspect care le recomandă ca fiind cea mai bună alternativă a pietrelor naturale. 

De ce să alegeţi Starstone?

Vreţi să vă construţi o casă durabilă, dar şi să vă creaţi un design frumos şi original, atunci Starstone reprezintă alegerea cea mai bună, produsele ridicându-se la cel mai înalt nivel de calitate. Toată gama oferită deţine o rezistenţă mare, datorată folosirii celor mai bune agregate de carieră, pe durata proceselor de producţie. 

Produsele Star Stone nu prezintă fisuri sau crăpături, sunt  armate tridimensional pe toată masa şi deţin o rezistenţă foarte crescută în faţa contracţiilor, uzurii, tensiunilor şi extremelor termice generate de procesul de îngheţ-dezgheţ. Un alt aspect foarte important pentru amenajarea unei case, este reprezentat de întreţinerea materialelor, astfel că Star Stone vine cu produse care se curăţă cu uşurinţă, deţinând impermeabizarea în masă. Nu în ultimul rând, oricare dintre aceste produse deţine calitatea de a reproduce integral o textură naturală, astfel că bifează şi aspectul design-ului.  

Fie că aveţi nevoie de bolţari, dale de pavaj, piatră decorativă, cărămidă aparentă, borduri pentru piscine, accesorii specifice şi soluţii de curăţare, protecţie şi impermeabilizare a materialelor, gama amplă de produse va veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, ajutându-vă să finalizaţi cu succes proiectul propus.

Piatra decorativă-Eleganţă, stil şi durabilitate

Construcţia unei case implică parcurgerea etapelor de lucru care presupun ridicarea construcţiei, urmată de finisajele atât de importante pentru design-ul general, dar şi pentru confortul dumneavoastră.  Acestea au un rol esenţial în  finalizarea proiectului casei dorite, astfel că este indicat să acordaţi o mare atenţie alegerii materialelor de construcţie şi accesoriilor. 

Texturi, culori, proprietăţi şi caracteristici, toate vor fi luate în calcul atunci când vă alegeţi materialele care vor pune amprenta finală asupra amenajării interioare şi exterioare. Piatra decorativa este un produs care şi-a câştigat notorietatea, prin faptul că textura şi  finisajele modelelor sunt realizate la cele mai înalte nivele de profesionalism, calitate şi design. 

Dacă alegeţi piatra decorativă Traverstone, trebuie să ştiţi că sunt produse extrem de rezistente, vibrocomprimate, cu un design modern, uşor de manevrat şi de montat. Dacă preferaţi marmura antichizată, atunci vă puteţi îndrepta atenţia către piatra decorativă Roma, cu un efect estetic impresionant, gata să dea personalitate spaţiilor dumneavoastră. 

Pentru finisajele exterioare, piatra decorativă Code se va dovedi alegerea ideală, fiind uşor de montat, deţinând rezistenţă mare şi având o textură unică şi foarte plăcută. Split Face este modelul de piatră decorativă care vă va ajuta să conferiţi spaţiului casei dumneavoastră un aspect autentic, reprezentând o alternativă extraordinară a pietrei naturale cioplite.