Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Soțul Ilenei Ciuculete rupe tăcerea! Ce va face cu averea fostei cântărețe de muzică populară

in Monden de

După moartea cunoscutei cântărețe s-a vehiculat că înainte ca aceasta să se interneze în spital, Ileana Ciuculete și cu soțul ei, Cornel Galeș, ar fi vândut un imobil. Mai mult, s-a spus că, odată cu trecerea în neființă a îndrăgitei artiste, banii de pe locuință i-ar fi revenit lui Galeș.

În acest context, Valeriu Sfetcu, fostul soț al Ilenei Ciuculete, l-a atacat dur pe Cornel Galeș.

„Eu am spus de la început că acest om este un escroc, am spus de la început ca Ileana nu poate să se transforme într-un om care să nu aibă milă de copiii ei. Nu pot să cred și nici acum nu cred acest lucru. Eu cred că totul a fost regizat și totul a fost pus la cale numai de acest șmecher”, a tunat Sfetcu la Antena Stars.

Cornel Galeș a rupt tăcerea și a anunțat ce se va întâmpla cu averea Ilenei Ciuculete. Galeș a decis să le lase totul copiilor acesteia.

„Nu vreau să mai aud de lucrurile astea negative. Lumea să înțeleagă că, în acest moment, nu mă interesează niciun apartament sau vreo vilă. Le dau tot copiilor ei. Pentru mine, doar “zânica” mea conta. Acum, când ea nu mai este în viață, vreau să o plâng în tăcere și spun răspicat că nu mă mai interesează niciun ban”, s-ar fi confesat Cornel, printre lacrimi, unor apropiați, potrivit wowbiz.ro.

Conform spuselor lui Vasile Sfetcu, Ileana Ciuculete ar fi avut două imobile: o casă care ar fi pe numele soțului și alta, pe cel al unuia dintre băieții regretatei cântărețe, Mugurel.

Ultimile din

Mergi la SUS