Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Solistul de la Linkin Park, Chester Bennington și-a luat viața chiar de ziua prietenului său Chris Cornell, la a cărui înmormântare a cântat melodia „Hallelujah” a lui Leonard Cohen

in Extern/ExtraNews de

Solistul trupei Linkin Park, a fost găsit spânzurat, joi dimineața, într-o vilă din Palos Verdes Estates, Los Angeles, iar autoritățile au confirmat că trupul neînsuflețit al lui Chester Bennington a fost găsit cu puțin timp înainte de ora 9 dimineața, în locuința sa.
Chester Bennington și-a luat viața de ziua și în același mod ca și prietenul său apropiat Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, care s-a spânzurat în luna mai a acestui an.
Atunci, solistul de la Linkin Park a publicat o scrisoare plină de emoție și trăiri intense, pe Twitter, ca un omagiu pentru legendarul artist de la Soundgarden și Audioslave.
În scrisoare, Chester Bennington, arată:”Gândurile despre tine m-au inundat și am plâns, încă plâng, cu tristețe, precum și recunoștință pentru că am împărtășit câteva momente foarte speciale cu tine și cu frumoasa ta familie.
M-ai inspirat în multe feluri pe care nu le-ai fi putut afla niciodată. Talentul tău era pur și fără egal. Vocea ta a fost bucurie și durere, furie și iertare, dragoste și suferință, toate împletite într-una. Presupun că asta suntem cu toții. M-ai ajutat să înțeleg asta.”
În data de 26 mai 2017, la înmormântarea lui Cornell, Chester Bennington și chitaristul Linkin Park, Brad Delson, au cântat melodia „Hallelujah” a lui Leonard Cohen.

Chester Bennington era tatăl a șase copii din două căsătorii. Solistul de la Linkin Park s-a confruntat de-a lungul vieții cu dependența de alcool și droguri.
Artistul hip hop în vârstă de 23 de ani, Stormzy, care a colaborat recent alături de rocker și de Linkin Park la melodia „Good Goodbye”, după vestea sinuciderii cântăretului de 41 de ani, a scris pe Twitter: ”Frate. Nu pot minți, sunt foarte trist. Sunt profund devastat că nu putem ști problemele pe care le traversează cineva. Rugăciunile mele se îndreaptă către familia ta, frate.”
Și alte vedete au deplâns pe rețelele de socializare moartea lui Chester. Rihanna, Steve Aoki, Billie Joe Armstrong sau Pharrell Williams au scris omagii în memoria regretatului lor coleg din branșă.

Mii de fani au scris: „Odihnește-te în pace, Chester. Ne vei lipsi!”.

Ultimile din

Mergi la SUS