Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Se intampla in Bucuresti! O mamă care îşi plânge durerea alături de copiii ei, care dormeau pe asfalt, acoperiţi cu un prosop

in Diverse de

Mergea pe o stradă din Bucureşti când a dat peste o mamă care îşi plângea durerea alături de copiii ei, care dormeau pe asfalt, acoperiţi cu un prosop. Inima i s-a înmuiat pe loc şi a decis să-i ia acasă, iar acum cere disperat ajutor.

Ionuţ mergea liniştit pe stradă când a dat cu ochii de o imagine care pur şi simplu i-a frânt inima. O mamă stătea pe o bordură, cu capul sprijinit de genunchi, plângându-şi durerea, în timp ce-şi păzea cei doi copii care dormeau pe caldarâm, acoperiţi cu un prosopel. Tânărul a fost impresionat teribil de cei trei, aşa că a decis pe loc să-i ia acasă la el, însă acum le cere ajutorul prietenilor lui virtuali pentru a le găsi acestora un adăpost permanent.

”In seara asta, mergând pe strada Udriştei, Bucureşti, am rămas blocat de ce am putut vedea ….. Aceşti copii împreuna cu mama lor nu au nici un adăpost, nu au nici o soluţie, nu îi ajută nimeni, sunt pierduţi şi ai nimănui. Din păcate, mama lor nu are nici o putere, nici o soluţie să le ofere un adăpost. I-am luat pe toţi trei acasă să-i ajut cu ce pot şi eu. Sper ca cineva din această ţara în care există destui oameni bogaţi să-i poată ajuta cu un adăpost că din partea statului român poate aştepta o veşnicie şi tot nu va primi nimic …. #distribuiti, va rog. P.S – scuzaţi greşelile gramaticale, dar e scris în grabă!”, le-a cerut Ionuţ prietenilor lui virtuali.

In seara aceasta mergand pe strada Udristei București am rămas blocat de ce am putut vedea ….. 😞😞😞acești copii î…

Posted by Ionut Zamfir on 25 Iunie 2017Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS