Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

SE ÎNCHID ȘCOLILE? GABRIELA FIREA A CONVOCAT COMANDAMENTUL DE IARNĂ! CE ANUNT AU FACUT METEOROLOGII

in ExtraNews de

Primarul general, Gabriela Firea, a convocat pentru astăzi, 19 martie, la ora 15.00, Comandamentul de iarnă. Edilul Capitalei ar putea anunţa din nou închiderea şcolilor, după ce Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă informare meteo de ger, lapoviţă, ninsori şi polei, valabilă în toată ţara, până marţi, la ora 21.00.

Pentru Bucureşti, ANM a emis o prognoză meteo specială de vreme severă, de care Gabriela Firea va ține cont în demersul pe care vrea să-l facă.

În intervalul 19 martie ora 8.00 – 20 martie ora 8.00, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minima va fi de -4…-3 grade. În cursul zilei, trecător se vor semnala precipitații slabe, mai ales sub formă de lapoviță, favorizând producerea poleiului.

Vremea 19, 20 și 21 martie 2018, în ţară. Ger istoric, polei și ninsori, anunţă prognoza meteo ANM

Noaptea, precipitațiile vor deveni moderate cantitativ și treptat vor predomina ninsorile, astfel până în dimineața zilei de marți se poate depune strat de zăpadă. Vântul va sulfa în general moderat, cu unele intensificări în cursul nopții, de până la 45 km/h.

Din 20 martie ora 8.00 până în 21 martie ora 8.00, în Bucureşti, temperatura maximă va fi de 0…1 grad, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -4 grade. În cursul zilei va ninge moderat cantitativ și se va depune strat de zăpadă.

Temporar vântul va mai prezenta intensificări, cu viteze în jur de 45 km/h.

Sursa: observator.tv

Ultimile din

Mergi la SUS