Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Să ne gândim și la semenii noștri dezavantajați de soartă. Produsele care nu au fost vândute în cursul zilei sunt donate celor cărora le este foame de o patiserie din Craiova

in ExtraNews de

La închiderea programului, plăcinte, pizza și cornuri însoțite de mesajul ”Poate ți-e foame”sunt ambalate în pachete și sunt lăsate pe pragul de la intrarea într-o patiserie din Craiova.
Inițiativa celor de la o patiserie din centrul istoric de a lăsa pe pragul ușii produsele rămase nevândute, dar proaspete, are loc de două săptămâni. Pachețele cu mesajul ”Poate ți-e foame” ori “Dacă ți-e foame” sunt luate de oameni ai străzii dar și de bătrânii care locuiesc în zonă.
Celor de la patiserie le-a venit această idee după ce au văzut pe Facebook că și în alte zone ale țării se fac astfel de cadouri oamenilor sărmani.
Raluca, femeia care conduce afacerea spune:”Am văzut o postare pe Facebook, din Târgu-Mureș, de la o cafenea care lăsa astfel de pachete afară, cu marfa care rămânea din ziua respectivă. Decât să o arunce, o lăsau afară. Se găsesc tot timpul oameni care să ia aceste pachete și cărora le trebuie. Și ne-am gândit că este o idee bună.”
Femeia totuși își exprimă îngrijorarea: „Dacă cineva vrea să îți facă rău, poate să îți pună ceva în produse sau să trimită pe cineva care să spună că acele produse au ceva. Dacă nimeni nu vrea să îți facă rău, e altceva.(…) Mă gândesc, totuși, să nu ne facă nimeni rău, pentru că noi facem bine. Vom continua să facem asta. Tot ce ne rămâne la sfârșitul zilei punem în punguțe și scoatem afară, adică produsele despre care credem noi că sunt bune pentru toată lumea.”

Ultimile din

Mergi la SUS