Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Respect! Simona Halep își cere iertare de la fani după finala pierdută la Cincinnati

in Diverse de

După finala pierdută la Cincinnati, Simona Halep și-a cerut iertare de la fani prin intermediul rețelelor de socializare. Simona a mulțumit pentru susținere și pentru munca depusă de echipa sa și a precizat că așteaptă să se întoarcă pe teren odată cu U.S. Open.

Simona Halep și-a cerut scuze de la fani pentru finala pierdută la Cincinnati. Simona spune că își asumă eșecul și a felicitat-o pe Muguruza pentru victoria obținută.

“A fost o săptămână bună pentru mine, cu câteva meciuri bune. Îmi cer scuze de la fani pentru ultimul meci, sunt și eu dezamăgită dar îmi asum ce s-a întâmplat și o felicit pe Gabrine pentru cum a jucat,” a scris Simona pe Twitter.

Halep a mai adăugat și că vrea să mulțumească echipei care a susținut-o și care a lucrat împreună cu ea și că se va pregăti în continuare pentru a deveni o jucătoare și mai puternică.

Simona a pierdut meciul cu Muguruza cu scorul de 1-6 0-6. Astfel, Halep pierdut ocazia de a urca în premieră pe locul 1 WTA. Românca va fi cap de serie numărul 2 la US Open. Sursa

Ultimile din

Mergi la SUS