Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Liviu Dragnea vrea ca în maximum o lună să se înființeze o Casă română de comerț

in ExtraNews/Politic de

Prezent marți la Călărași, Liviu Dragnea, a comunicat că a discutat cu premierul României, Mihai Tudose, în legătură cu înființarea în maximum o lună a unei Case române de comerț.
Președintele PSD a spus:”Am vorbit cu primul-ministru și, în foarte scurt timp, vom înființa o Casă română de Comerț, o companie de stat care să înceapă să se implice în relațiile și de import-export și de preluare a produselor agricole și legumicole și zootehnice. De exemplu, sunt foarte multe cereri de miei, de oi, din diverse țări, din Golf, sunt, de asemenea, solicitări mari din China, de cantități uriașe de carne” și a arătat că „este aproape imposibil ca un trader să vină să ‘se plimbe’ prin România și să găsească el o sută de mii de capete sau două sute de mii de capete de oi sau de miei. De asemenea cu cerealele, cu legumele la fel”.
Dragnea a mai arătat că după înființare, Casa română de comerț va deveni „un actor important în acest domeniu, unii se vor supăra(…) dar interesul nostru este al producătorilor români. Va fi înființată în maximum o lună, să vedem dacă e nevoie de HG sau de lege”.

Ultimile din

Mergi la SUS