Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Reacție furibundă a lui Traian Băsescu:”Marș afară din Guvernul României clown nenorocit. Marș afară, Daia!”

in ExtraNews de

În timp ce PNL și USR îi cer demisia ministrului Agriculturii, iar CNCD s-a autosesizat după ce Petre Daea a spus, la Antena 3, că porcii infestați cu pestă porcină africană sunt uciși ca la Auschwitz, fostul președinte al României, Traian Băsescu a avut o reacție plină de mânie pe pagina sa de Facebook:
„Marș afară, Daia!
Un ministru idiot care pune semnul egal între incinerarea porcilor bolnavi de pestă porcină și incinerarea a milioane de evrei maturi și copii la Auschwitz, nu poate fi decât o rușine pentru o națiune care produce un specimen de teapa lui Daia.
Marș afară din Guvernul României clown nenorocit. Să nu mai ieși din casă de rușine toată viața ta, rebut uman ce ești.”
Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, ministrul Daea și-a cerut scuze public pentru cele prezentate în cadrul emisiunii de la Antena 3:
„Îmi declar respectul pentru toți membrii comunității evreiești și fac precizarea că am vrut să prezint situația deosebit de grea cu care se confruntă în această perioadă crescătorii de porci din cauza pestei porcine africane. În sufletul meu este foarte multă durere, am vrut doar să descriu momentele îngrozitoare cu care se confruntă atât fermierii noștri, cât și cei care gestionează această criză. Doamne ferește, nu am jignit pe nimeni în viața mea, îmi iubesc semenii, am exprimat doar durerea sufletească și sper să fiu înțeles!”

Ultimile din

Mergi la SUS