Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Premierul Tudose, la Primăria Bucureşti: „Avem în vedere înlocuirea tuturor celor care nu își fac treaba”

in Diverse/ExtraNews/Politic

   Aflat într-o vizită la Primăria Generală a Capitalei, premierul Mihai Tudose a precizat, la solicitarea jurnaliştilor, că nu sunt neînţelegeri între el şi Liviu Dragnea, că, pe viitor, se are în vedere ” înlocuirea tuturor celor care nu își fac treaba şi că viitoarea aeronavă prezidenţială nu va fi doar a preşedintelui României.

   Întrebat de un reporter dacă poate confirma eventualele neînțelegeri dintre el şi şeful PSD; Liviu Dragnea, pe noul program de guvernare, premierul Mihai Tudose a răspuns, tranşant că „Îmi pare rău să vă dezamăgesc, nu, nu sunt neînțelegeri”. Referitor la posibila înlocuire a șefului ANAF din cauza încasărilor slabe la bugetul de stat, Tudose a precizat că „Avem în vedere înlocuirea tuturor celor care nu își fac treaba, dar nu avem nimic astăzi cu ANAF-ul” şi că şeful ANAF va fi solicitat să discute cu el ca „să vedem despre ce este vorba în ograda domniei sale și să vedem în ce măsură putem implementa cât mai repede acel punct din programul de guvernare cu splitarea TVA-ului”.

   Referitor la achiziţionarea unei noi aeronave prezidențiale, Mihai Tudose a informat că nu a luat o decizie despre achiziționarea acesteia şi că, „dacă va fi, nu va fi numai pentru președinte, va fi și pentru guvern, și pentru delegații parlamentare, va fi aeronava oficială a României, nu a cuiva”. „Vom analiza în ce măsură ne putem permite, eu îmi doresc să o avem, să aibă România o aeronavă pe care să scrie România, dar cum va fi ea achiziționată, când va fi achiziționată este o altă întrebare, la care i-am rugat pe cei de la Ministerul Transporturilor să găsească un răspuns sau să ne ofere niște variante”, a mai precizat prim-ministrul (foto.gov.ro)

html image example

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Vă mulțumim cu drag, Echipa ExtraNEWS

Loading...
CYD PRO MEDIA
LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS