Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Nu se învaţă minte! Alţi contrabandişti de ţigări, opriţi cu focuri de armă

in Diverse/ExtraNews de

   Poliţiştii de frontieră botoşăneni au reţinut doi cetăţeni români care au încercat să introducă în România 4.500 de pachete de ţigări de contrabandă, pe care intenționau să le comercializeze ilegal. În momentul în care au fost depistaţi, cei doi contrabandişti au încercat să fugă, fapt pentru care polițiștii de frontieră au tras mai multe focuri de armă în plan vertical, pentru reţinerea acestora, anunţă Poliţia de Frontieră.

   Pe data de 4 iulie, acţionând în baza unor informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au organizat o acțiune pe lina combaterii contrabandei cu țigări. Astfel, în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră au observat, pe direcţia localităţii de frontieră Pomârla, județul Botoșani, două persoane care transportau colete voluminoase dinspre graniţă, spre interiorul țării. Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea acestora, efectuând somațiil prin voce, dar deoarece acestea nu s-au supus, au fost executate şase focuri de avertisment în plan vertical. Persoanele în cauză au abandonat coletele și au încercat să fugă, însă au fost reținute imediat de către polițiștii de frontieră.

  În urma cercetărilor, s-aa constatat că bărbaţii sunt cetăţenii români Viorel P. și Sorin L., în vârstă de 22, respectiv 39 ani, domiciliați pe raza județului Botoşani, iar în imediata apropiere au fost descoperite trei colete de diferite dimensiuni, învelite în folie de plastic de culoare neagră, în care se aflau 4.500 de pachete cu țigări, diferite mărci, în valoare totală de 41.800 lei. Poliţiştii de frontieră continuă cercetările împreună cu autoritățile de frontieră ale statului vecin, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi stabilirii întregii activităţi infracţionale. (foto: Poliţia de Frontieră)

Ultimile din

Mergi la SUS