Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

„Ne-am săturat să-i mai cărăm în cârcă pe ăia 30% care susțin PSD-ul şi să lăsăm acest guvern să răsucească în noi cuțitul înfipt deja de aproape trei decenii”

in Politic de

PSD este maestru în a alunga românii de politică și vot. Cu politicieni mediocri, corupți, reușește însă să canalizeze împotriva sa energia a 70% dintre români. Doar PSD poate uni românii împotriva sa. Când se vor declanșa următoarele proteste masive împotriva PSD? Care va fi scânteia?

Pe Facebook, Natalie Ester a scris: „Simt o linişte asemeni celei ce întâmpină furtuna. O am şi în piept şi o simt şi în aer. 70% dintre români, oricât ar fi de diferiți, au ceva în comun: saturația. Ne-am săturat să-i mai cărăm în cârcă pe ăia 30% care susțin PSD-ul şi să lăsăm acest guvern să răsucească în noi cuțitul înfipt deja de aproape trei decenii.

De-acum ne este atacată spiritualitatea şi asta e cel mai greu de îndurat.
Se apropie finalul acestor spurcăciuni. Nu e absolut nicio diferență între PSD şi preotul pedofil aplaudat de enoriaşi. Cântă la fel de frumos, au multiple apariții tv şi mulți fani. Aşa să v-ajute Dumnezeu şi-n ziua când o să dați socoteală pentru faptele voastre”.

Ultimile din

Mergi la SUS