Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Meseria și dorința de a ajuta au făcut o tânără asistentă medicală să se întoarcă pe London Bridge și să-și găsească sfârșitul convinsă că acolo erau oameni răniți care aveau nevoie de asistență medicală

in Extern/ExtraNews de

O a treia victimă a tragediei de pe London Bridge a fost identificată de poliție. Este vorba despre asistenta medicală Kirsty Boden în vârstă de 28 de ani, născută în Australia, dar care trăia la Londra de mai mult timp.
Femeia a fost ucisă de teroriști în timp ce alerga pentru a ajuta o altă victimă a atacului.
Familia îndurerată a tinerei spune că femeia „a murit pentru că s-a întors la locul atacului ca să ajute.”
În momentul atacului Kirsty se afla la o oarecare distanță de locul atentatului, dar a alergat spre zona periculoasă, convinsă că acolo erau oameni răniți, care aveau nevoie de asistență medicală.
Premierul Australiei de Sud, Jay Weatherill, a confirmat moartea femeii și a spus: „Moartea lui Kirsty aduce pentru noi toți groaza terorismului”.
Familia afirmă într-un mesaj:”Kristy era adorată de familie, prieteni și de iubitul ei” și au mai spus:”Suntem mândri de curajul ei. Kristy, te iubim și o să ne lipsești!”
Pe blogul ei de călătorii, Kirsty atrăgea atenția că:„viața este scurtă și ar trebui să folosim cu toții timpul pe care îl avem cu înțelepciune”.

Mergi la SUS