Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

A fost identificat şi cel de-al treilea atacator de la Londra!

in Diverse/Extern/ExtraNews de

   Comandamentul Contra Terorismului din cadrul Poliţiei Metropolitane Londoneze a făcut public numele şi fotografia celui de-al treilea terorist, ucis de poliţişti, participant la atacurile de sâmbătă de la Podul Londrei şi Borough Market, anunţă un comunicat al Poliţiei Metropolitane londoneze.

   Se pare că ar fi vorba despre Youssef Zaghba, de 22 de ani, italian de origine marocană, iar până în acest moment nu a fogurat în evidenţele poiliţiei sau al serviciilor de informaţii ca fiind suspect de terorism. Ceilalţi trei atacatori au fost identidicaţi ca fiind Khuram Shazad Butt, de 27 de ani, din Barking, cetăţean brintanic născut în Pakistan şi Rachid Redouane, de 30 de ani, tot din Barking, presupus a fi de cetăţenie marocană sau libiană. Ultimul a folosit şi numele de Rachid Elkhdar. Toţi trei au fost ucişi de forţele de ordine britanice. Alte 12 persoane, reţinute ca fiind suspecte, au fost eliberate ulterior.

   Sâmbătă, 2 iunie, la ora 22.08 GMT, un automobil Renault de culoare albă, care traversa Podul Londrei de la nord la sud, a intrat în plin într-un grup de pietoni. Din maşină au ieşit cei trei atacatori care, înarmaţi cu cuţite, au înaintat înspre zona Borrough Market, înjunghind la întâmplare persoanele aflate pe stradă. Şapte persoane au fost ucise şi alte 30 rănite. (foto: pagina facebook Metropolitan Police Service)

Ultimile din

Mergi la SUS