Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Lovitura de imagine a lui Grindeanu, după ce a fost părăsit de Dragnea!

in Diverse/ExtraNews/Politic de

   Chiar dacă şeful PSD, Liviu Dragnea, face tot posibilul politic pentru a debarca actuallul Guvern iată că arnele folosite de acesta se întorc împotriva sa. Tot „meciul” acesta de a-l scoate pe Sorin Grindeanu din viaţa politică s-a întors împotriva sa. Grindeanu, prin atitudinea sa faţă de teleormănean, a căştigat un capital de imagine incredibil, el reuşind să fie apreciat acum chiar şi de unii care îl huiduiau şi cereau demisia sa la mitingurile din iarnă.

   „Le mulțumesc primarilor și membrilor PSD care m-au susținut, dar și românilor din afara politicii, care mi-au trimis mesaje pe Facebook. Forța Partidului Social Democrat a stat și stă în sutele de mii de membri care ne-au dus spre victorie. Tuturor membrilor acestui partid, le spun: să nu vă fie frică să fiți de partea bună! România are nevoie de stabilitate și de responsabilitate în actul de guvernare!” este cea mai nouă postare a lui Sorin Grindeanu, pe pagina sa de facebook.

   Postarea sa a stârnit valuri de comentarii prin care viitorul fost premier este susţinut de în atitudinea sa. Iată doar câteca din comentariile de la postarea sa:

   „În sfârşit, primul PSD- ist care are curajul să spună lucrurilor pe nume, fără ocolișuri și ascunzișuri , hai ca se poate”, spune B. La rândul său, GJ spune că „Domnule Grindeanu, dacă cineva munceşte… trebuie inlaturat… Mai este ceva de distrus….de vandut (…) Îmi doresc în prim plan VALORI, nu oportunişti. Sunteţi minunat. Să nu cedaţi

   „”Este prima dată-n viaţa mea, când spun „Bravo”‘ unui politician „duşman”! Notaţi treaba asta, da’nu v-o luati în cap! (IDP)

   „Nu vă daţi demisia…Nu-i faceţi jocul lui Dragnea A minţit şi a manipulat pe toţi alegătorii. A spus să avem încredere în alegerea lui (numai a lui, toţi şi-au dat semnăturile in alb, e o practică, văd la el) că o sa aleaga pe cel mai competent. A fost surpriza cu dv. Acum, de ce, după 6 luni, nu sunteţi alegerea buna? El să-şi dea demisia, nu dv. (A.M.)

   „Felicitări domnule Sorin Grindeanu! Cu adevărat aseară aţi dovedit că sunteţi un om drept, curat, integru şi mă bucur să vad că aveţii curaj ! (…) Mă bucur că sunteţi GUVERNUL ROMÂNIEI şi nu al PSD ! BRAVO” (O.B.)

   „În decembrie eram în Piaţa Victorie şi te-am înjurat, acum te respect! Ai demonstrat că ai coloană şi nu eşti o marionetă! (R.C.)

„Acum e momentul adevărului în PSD ! Se va vedea câţi dintre ei au curajul să rămână de partea buna a istoriei”. (B.C.)

Am îngheţat prin Piaţa Victoriei astă iarnp, dar aseară m-aţi uns la suflet”

   Cu o zi înainte de „lovitura de palat” a lui Dragnea, Victor Ponta avertiza: „Conducerea unui partid care îşi sancţionează Miniştrii (numiţi cu mari laude şi complimente tot de către aceeasi Conducere în urmă cu câteva luni) pe baza unei aşa-zise „Analize” făcute în mod secret de persoane care în mod evident nu se pricep chiar la toate domeniile şi nu îşi asumă public concluziile, fără a explica public care sunt greşelile şi fără a da ocazia respectivilor miniştri măcar de a fi ascultaţi – este o Conducere care greşeşte ! Nu puteţi ignora faptul că echipa guvernamentală nu a fost făcută de Sorin Grindeanu, ci de către Liviu Dragnea – dacă sunt miniştrii slabi, e de vină cine i-a propus! Nu puteţi ignora că Preşedintele PSD, „singurul care ştie Programul din scoarţă în scoarţă”, şi-a asumat monitorizarea acestuia şi numirea tuturor secretarilor de stat, şefi de agenţii şi directori regionali! Nu puteţi ignora că până acum o sâptămână, toate „trompetele” Conducerii proclamau faptul că Programul este indeplinit „la virgulă” ca acum să aflăm de la aceleaşi „trompete” că totul e un dezastru!” (foto: pagina facebook Sorin Grindeanu

Ultimile din

Mergi la SUS