Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

ULTIMA ORA! Ce a scris premierul Grindeanu pe Facebook in urma cu putin timp

in Politic de

Premierul Sorin Grindeanu a adresat, joi, pe Facebook, un mesaj catre membrii PSD in care le spune ca nu trebuie sa le fie „frica sa fie de partea buna”, multumindu-le lor, dar si romanilor care i-au trimis mesaje, pentru sustinerea aratata.

„Le multumesc primarilor si membrilor PSD care m-au sustinut, dar si romanilor din afara politicii, care mi-au trimis mesaje pe Facebook. Forta Partidului Social Democrat a stat si sta in sutele de mii de membri care ne-au dus spre victorie. Tuturor membrilor acestui partid, le spun: sa nu va fie frica sa fiti de partea buna! Romania are nevoie de stabilitate si de responsabilitate in actul de guvernare!”, a scris Grindeanu, pe Facebook.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri seara, ca nu isi da demisia si ca i s-a propus sefia mai multor institutii ale statului, doar ca sa isi dea demisia.

De asemenea, a precizat ca va ramane in PSD. Grindeanu a transmis multora din colegii CEx ca ii pare rau ca au trecut prin aceasta experienta neplacuta, cerandu-si scuze. El a inceput prin a le multumi romanilor pentru sprijin si primarilor si membrilor de partid care i-au transmis mesaje de sustinere.

https://www.facebook.com/grindeanusorin/posts/1384336098322012:0

Ultimile din

Mergi la SUS