Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cristian Boureanu a revenit în Arestul Central al Poliţiei Capitalei! Ce au stabilit investigaţiile medicale de la Spitalul Floreasca

in Monden de

Fostul deputat Cristian Boureanu, care miercuri seară a fost dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce s-a plâns de dureri de cap, a revenit în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, după ce a fost supus unor investigaţii medicale care nu au pus în evidenţă afecţiuni ce ar impune internarea, anunţă surse oficiale.

Boureanu s-a plâns de dureri de cap şi a cerut să fie dus la un spital din Capitală, pentru un consult de specialitate şi investigaţii amănunţite, dacă va fi nevoie. El a fost dus sub pază, miercuri seară, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde s-a prezentat şi prima dată după altercaţia cu poliţiştii.

Fostul deputat a fost supus unor investigaţii, inclusiv examinare computer tomograf, iar acestea nu au scos la inveală o suferinţă cerebrală, ci doar una care ţine de sfera ORL. Astfel, lui Boureanu i s-a recomandat şi un examen medical într-un spital de profil, precum Institutul de Fonoaudiologie şi Chirurgie Funcţională O.R.L. „Prof. Dr.D.Hociotă”.

Cristian Boureanu a fost dus în Arestul Central în 10 iunie, după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru ultraj.

În urma incidentului din noaptea de 8 spre 9 iunie, Cristian Boureanu a fost dus la Poliţie, ulterior fiind solicitată o ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat vineri după-amiază, cu diagnostic de traumatism cranio-cerebral şi fractură de sinus maxilar, conform unor surse medicale. Diagnosticul a fost menţionat ulterior şi de avocata acestuia, care a reclamat că fosul deputat a fost agresat de poliţişti.

Brigada de poliţie rutieră a făcut publice imagini de la incidentul în care a fost implicat fostul parlamentar Cristian Boureanu. În afara scenelor în care Boureanu îi ameninţă pe poliţişti şi îl loveşte pe unul dintre ei, a fost prezentat întregul dialog cu aceştia. În înregistrare, poliţistul căruia i-a prins mâna la portiera maşinii îl ameninţă că îl „scoate” la ştiri şi că îi va face dosar penal pentru ultraj şi vătămare corporală, spunându-i şi că este beat. Filmul se încheie cu episodul în care poliţistul este lovit pentru a doua oară şi ripostează dându-i un pumn în faţă lui Cristian Boureanu.

Sursa: News.ro

Ultimile din

Mergi la SUS