Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Liberalii vor să scape “și de cealaltă gașcă din PSD” şi cer socoteală lui Sevil Shhaideh

in Diverse/ExtraNews/Politic de

   Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a anunţat că luni va avea loc întrunirea Biroului Politic al PNL împreună cu grupurile parlamentare, în care se va stabili componența delegației care va reprezenta PNL la Cotroceni. Tot el a spus că liberalii vor face tot ce depinde de ei “pentru a scăpa și de cealaltă gașcă din PSD”. Şa fel, raluca Turcan, fostul lider liberal, a solicitat oficial prezenţa ministruli Sevil Shhaideh în Parlament, pentru a da explicaţii despre modul cum se alocă banii în proiectele în PNDL.

   Ludovic Orban a mai spusm pe pagina sa de facebook, că din discuțiile pe care le-a avut în partid, varianta preferată de liberali este provocarea de alegeri anticipate “respingând orice fel de guvern PSDşi este convins că “orice partid care se află în Opoziție va susține acest punct de vedere“. “Vom face tot ce depinde de noi pentru a scăpa și de cealaltă gașcă din PSD, respectiv gașca Dragnea – Firea – Olguța. Nu vom purta nicio negociere pentru formarea noului guvern cu PSD, excludem categoric orice fel de discuție cu cei care și-au bătut joc de România. Dacă vom ajunge în situația de a vota, vom vota împotriva oricărei formule de guvern care va conține PSD în ea. Consultăm organizațiile județene cu privire la posibilii parteneri care ar putea să ne ajute într-o eventuală majoritate parlamentară și de a formula, sau nu, o propunere de premier“, a mai spus Ludovic Orban.

   La rândul ei, Raluca Turcan, fostul şef al PNL, a solicitat prezența ministrului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice și Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh în Parlament pentru a da explicaţii despre modul cum se alocă banii în proiectele în PNDL. “Acum, după ce Grindeanu a recunoscut incompetenţa flagrantă a PSD şi faptul că proiectele din PNDL sunt tranzacţionate politic, ca la piaţă, am decis să o invităm pe doamna ministru Shhaideh în Parlament, luni, în cadrul şedinţei dedicate orei guvernului, să ne răspundă la întrebări. Şi avem multe! Noi sperăm că PSD nu se va opune acestei solicitări, aşa cum a făcut conducerea Camerei Deputaţilor la ultimele două solicitări ale PNL, când l-au sechestrat pe ministrul finanţelor, numai ca să nu dea explicaţii asupra legii salarizării unitare“, a spus Turcan, într-un comunicat. (foto: pagina facebook Ludovic Orban)


Ultimile din

Mergi la SUS