Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

ANM: Atenționare meteo de caniculă și vreme instabilă de vineri de la ora 13:00 până sâmbătă dimineață la ora 4:00

in ExtraNews de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Vineri, 23 iunie, după-amiază, în regiunile sud-vestice și sudice, local, disconfortul termic va fi ridicat. Indicele temperatură-umezeală va fi în jurul pragului critic de 80 de unităti, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 33 și 36 de grade, izolat mai ridicate în sudul Olteniei.
În perioada pentru care s-a făcut atenționarea ANM, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în Maramureș, Transilvania, Crișana, Banat, Moldova și în zonele de deal și de munte din restul teritoriului. În cursul nopții de vineri spre sâmbătă (23/24 iunie) și în Dobrogea și Muntenia este valabilă atenționarea de vijelii. Averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină vor avea loc în zonele cu vreme instabilă.
ANM anunță că local, cantitătile de apă vor depăși 20 l/mp și pe arii restrânse, în Maramureș, Transilvania și la munte, vor fi cantități de apa de 40…50 l/mp.

 


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS