Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

INELELE PE CARE LE PORȚI TRANSMIT O MULȚIME DE MESAJE ȘI DEZVĂLUIE LUCRURI NEBĂNUITE DESPRE PERSONALITATEA TA

in Diverse de

Inelele arata daca esti libera sau casatorita, daca esti interesata de confortul material sau daca ai o fire complexa si greu de inteles. Afla ce semnificatie au inelele tale preferate, in functie de degetele pe care le porti.

Majoritatea femeilor poarta mai multe inele pe degete, in afara de verigheta si inelul de logodna care au locul lor traditional pe inelarul mainii stangi. Multe dintre noi alegem degetul mijlociu sau inelarul de la mâna dreaptă. Dar femeile cu adevărat pasionate de inele le poartă inclusiv pe degetul mic sau pe degetul mare.Surprinzător este faptul că fiecare deget pe care îl alegem transmite un mesaj despre noi, despre personalitatea noastră, despre sentimentele și starea de spirit pe care o avem în ziua respectivă.

CE SEMNIFICATIE CAPATA INELELE PE DEGETELE TALE

Degetul mare, simbol al energiei si al dorintelor

Este mai puțin obișnuit să porți inele pe degetul mare, dar există femei care aleg și acest deget din dorința de a atrage atenția și de a afișa o atitudine nonconformistă. Degetele mari reprezintă energia și tonusul întregului organism, dar simbolizează și dorințele primare. Alegând degetul mare pentru a purta un inel, în realitate îți afișezi punctele vulnerabile și lași să se vadă că suferi din cauza unor neîmpliniri, chiar dacă vrei să fii puternică și sigură pe tine. Ești cumva nesigură pe anumite aspecte ale vieții intime, chiar dacă ești o luptătoare și ai face orice pentru a-ți atinge scopurile în dragoste.

Degetul aratator, simbol al puterii si al afirmarii

Dacă îți place să porți inele pe degetele arătătoare, ești o persoană care are o voință puternică și îți place să îți asumi un rol de lider, fie în familie, fie în grupul tău de prieteni. Dacă porți inel pe degetul arătător de la mâna dreaptă, încerci să îți impui voința asupra celorlalți, să organizezi și să modelezi totul în jurul după planurile tale. Dacă porți inel pe degetul arătător stâng, încerci, fără să îți dai seama, să îți construiești o imagine falsă în fața celorlalți, să fii altfel în societate, față de cea care ești în intimitate sau în familie.

Degetul mijlociu, simbol al stimei de sine

Inelele mari, strălucitoare sau ostentative, purtate pe degetele mijlocii, trădează o personalitate puternică și o femeie care vrea să reușească în viață. Nu îți lipsește încrederea de sine și ai o părere foarte bună despre tine însăți, ești optimistă și energică. Inele pe care le porți doar pe degetul mijlociu stâng arată că ai o voință de fier, ești capabilă să iei decizii rapide și îți place să te afișezi. Dacă preferi degetul mijlociu de la mâna dreaptă, ești diplomată și răbdătoare, dar fermă, când vine vorba de planurile tale personale. Ești o femeie de acțiune și nu lași nimic la întâmplare.

Degetul inelar, simbol al pasiunii și al voinței

Poți schimba lumea cu iubire, cu voință și cu mult curaj! Inelele pe care le porți pe ambele degete inelare arată că ești printre cele mai fidele, cele mai iubitoare și cele mai hotărâte femei. Știi să îți aperi căsnicia, indiferent de greutăți. Dacă porți bijuterii doar pe inelarul stâng, cu sau fără verighetă, pui accentul mai mult pe sentimente, decât pe rațiune, și ești atașată de valorile familiei. Dacă porți mai des inele pe inelarul drept, care este în mod simbolic asociat cu Luna, arăți tuturor că ești feminină, sensibilă și uneori capricioasă, dar că poți face față tuturor provocărilor care ar putea afecta relația de cuplu.

Combinatiile de inele

Daca porti inele si pe degetul mic, si pe degetul inelar, vrei sa fii seducatoare si sa atragi atentia barbatilor de succes, care ar putea complete ceea ce nu reusesti sa realizezi tu.

Daca porti inele pe degetul mic si pe degetul aratator, acest lucru tradeaza o fore practica, materialista, interesata de cariera si de propriul confort.

Combinatia de inele pe degetul mijlociu si pe degetul inelar e specifica adesea unei femei puternice, mereu in cautarea aventurilor. Stie cum sa seduca, dar pune prea multe conditii si este greu de satisfacut.

Daca porti mai mult de 4 sau 5 inele la ambele maini, esti o persoana interesata de confort si incerci sa afisezi o stare materiala buna, prin care vrei sa te deosebesti de cei din jur.

DEGETUL MIC, SIMBOLUL AMINTIRILOR

Alegerea degetului mic trădează o fire romantică și visătoare, precum și o imaginație foarte bogată, dar lipsită de energia de a pune în practică ideile și planurile cele mai simple. Ești sociabilă, dar relațiile pe care le ai rămân la un nivel superficial. Preferi mai degrabă singurătatea și liniștea, te retragi adesea în lumea amintirilor tale frumoase și refuzi să te confrunți direct cu problemele cotidiene. Pe de altă parte, ești o persoană care știe cum să se poarte în situațiile limită și cum să negocieze cu persoanele dificile.

Ultimile din

Mergi la SUS