Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Imagini şocante în Italia! Maşini înghiţite de pământ şi clădiri evacuate

in Extern de

Imagini şocante surprinse ieri la Roma, acolo unde mai multe maşini au fost înghiţite de pământ, după ce o stradă s-a surpat în cartierul Balduina.

Şapte maşini s-au prăbușit în gol aproximativ 10 metri și două clădiri au fost evacuate, după ce o stradă s-a surpat la Roma, via Livio Andronico.

Incidentul a avut loc chiar înainte de ora 18.00, prăbuşindu-se  porțiunea drumului adiacent construcției fostului „Institut Santa Maria degli Angeli” din Via Lattanzio.

Potrivit ziarului La Repubblica, două maşini de pompieri au intervenit de urgenţă la faţa locului şi, din fericire nu s-au înregistrat victime.

Locuitorii spun că au simțit vibrații de mai multe ori în ultimele luni în casele lor.

„În ultimele trei luni am înaintat o plângere către carabinieri și una către pompierii grupului XIV. Totul a fost neauzit și fără răspuns. Le-am arătat crăpăturile de pe suprafața drumului care au devenit tot mai adânci în fiecare zi cu trecerea continuă a vehiculelor grele. Acesta este un dezastru anunțat. Am o fetiță de trei luni și nu știu unde o să mă culc diseară. Nu ne simțim în siguranță”, a declarat avocatul Giancarlo De Capraris, care locuieşte în zonă.

Primarul Romei, Virginia Raggi, a promis că cei care se fac responsabili de acest dezastru vor plăti scump şi îşi vor asuma daunele.

Ultimile din

Mergi la SUS