Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

HOROSCOPUL TAHIDIAN ITI ARATA CAT DE PUTERNICA ESTI! TU CE ZODIE ESTI?

in Diverse de

Perlă neagră, orhidee sau lună de diamant? Află ce zodie ți se potrivește în horoscopul tahitian și vei descoperi mai multe despre personalitatea ta. Previziunile astrale exotice vorbesc despre forța ta interioară și puterea feminității tale.

Deosebit de cel european, horoscopul tahitian împarte anul în 11 zodii cu nume exotice, feminine și deosebit de sugestive. Este un horoscop special dedicat femeilor, frumuseții lor interioare, forței și dăruirii de care dau dovadă. Prin numele fiecărei zodii, el pune accentul pe potențialul fiecărei femei și dezvăluie cele mai importante aspecte ale personalității sale.

CARUL INSTELAT(10 ianuarie – 13 februarie)

Ești o fire independentă și aventuroasă, iar dorința ta este să descoperi lucruri noi și să îți urmezi steaua dincolo de limitele universului obișnuit. Curiozitatea ta este insațiabilă și de aici vine și puterea ta de a merge mereu mai departe și de a încerca activități noi. Îți place să fii cu un pas înaintea celorlalți, să conduci și să ghidezi oamenii din jurul tău, să le deschizi ochii asupra schimbărilor care se petrec în lume.

FRUMOASA DOAMNA (14 februarie – 20 martie)

Este zodia regină a horoscopului tahitian, iar femeile care se nasc în această zodie sunt considerate cele mai puternice și luptătoare. Ești un model și îi inspiri pe cei din jur cu optimismul și tăria ta. Ești curajoasă și generoasă și reușești mereu să îi sprijini pe ceilalți, chiar dacă îți este și ție greu. În dragoste și în viață urmezi mereu calea dreaptă și direct, fără să pierzi timpul în a obține ceea ce dorești.

PERLA NAGRA (21 martie – 29 aprilie)

Ești surprinzătoare, fermecătoare și imprevizibilă… un adevărat pericol pentru bărbații care nu pot rezista șarmului tău înăscut. Când acidă, când dulce, îl iei mereu prin surprindere pe bărbatul pe care îl iubești cu pasiunea ta, dar și cu micile capricii de care nu te saturi niciodată. Când ai o problem gravă sau trebuie să aperi un principiu, știi să lupți. Devii serioasă, muncitoare și te implici cu trup și suflet pentru a rezolva totul.

ORHIDEE (30 aprilie – 1 iunie)

Totul se negociază, totul poate fi discutat și schimbat. Nimic nu e bătut în cuie pentru tine. Regulile sunt bune atâta vreme cât îți sunt de folos. Altfel, ești pregătită să le schimbi și să dai lumea peste cap. Unii ar spune că ești capricioasă, dar tu știi cum să te adaptezi din mers la toate evenimentele imprevizibile pe care ți le oferă viața. Când obosești, îți iei o mică pauză și te refugiezi în natură, de unde te încarci cu energie.

INSULA ALBASTRA (2 iunie – 26 iunie)

Ești discretă și fragilă, preferi să trăiești mai degrabă în umbră și să nu ieși la lumină decât pentru a lupta pentru valorile pe care le prețuiești. Uneori, ești greu de înțeles pentru cei din jur, dar tu nu vrei ca viața ta să fie o carte deschisă. Îți protejezi iubirea, familia și copiii, încerci să ții departe necazurile de voi și te bazezi foarte mult pe bărbatul de lângă tine, în care știi că poți avea încredere. Îți place să visezi cu ochii deschiși, dar când îți dorești ceva din tot sufletul, știi să lupți pentru el și să pui multă pasiune în ceea ce faci.

MIMOZA (27 iunie – 4 august)

Trăiești clipa prezentă, te bucuri de lucrurile frumoase, de prietenii și de oamenii dragi din jurul tău și faci tot posibilul să treci cu vederea aspectele mai puțin plăcute ale vieții. Ai un psihic delicat și nu te acomodezi ușor nici cu schimbările, cu atât mai puțin cu situațiile dificile. Dar, dacă ai timp să îți aduni toată energia necesară, găsești forța interioară să te ridici și să mergi mai departe, cu toate obstacolele pe care le întâlnești. Important este să te simți iubită!

SOARELE TURCOAZ (5 – 29 august)

Între marea de peruzea și cerul senin, soarele prinde nuanțe turcoaz. Așa este și firea ta, cameleonică și schimbătoare. Dar tocmai aici stă și adevărata ta putere interioară. Ai ușurința de a te schimba și de a te adapta tuturor situațiilor, mai bune sau mai puțin bune și găsești mereu o cale să le faci față. Ai un spirit viu și un curaj care va ieși la suprafață în momentele critice, chiar dacă nimeni nu bănuiește cât de puternică poți să fii.

IRISUL MARII (30 august – 25 septembrie)

Purtat de valurile mării, irisul își alege mai greu un port în care să ancoreze. Iar, dacă ești ținut la mal prea mult timp, îi slăbește puterea și își risipește energia pe lucruri inutile. Tu ai nevoie de un impuls, de un dram de noroc și de situații favorabile pentru a-ți împlini visurile. Nu știi întotdeauna cum să lupți pentru ele, deoarece nu ai suficientă încredere în forța ta interioară. Dacă îți găsești jumătatea, devii tare ca stânca, dar până atunci plutești în derivă.

SCOICA ROZ (26 septembrie – 28 octombrie)

Obișnuită cu valurile, cu fluxul și refluxul, scoica are nevoie de mișcare. Nu eziți niciodată să începi un proiect sau o activitate nouă, să te implici în lucruri pe care nu le cunoști, pentru că îți place să înveți din mers. Ești ca o locomotivă pentru ceilalți. Când toată lumea vrea o pauză, tu găsești un bun prilej să faci un pas înainte și de obicei câștigi. Învață, totuși, să îți ții entuziasmul în frâu când lucrurile nu se desfășoară cum le-ai planificat.

LUNA DE DIAMANT (29 octombrie – 2 decembrie)

Ești spirituală, talentată, foarte diplomată și sigură pe tine. Dar ai schimbări bruște de comportament care derutează și care, în realitate, vin dintr-o neîncredere și nesiguranță interioară. De câte ori te afli în fața unei situații inedite, încerci mai multe soluții, te gândești și te răzgândești și până la urmă riști să pierzi oportunitățile. Învață să te decizi mai repede și te vei simți mai sigură pe tine.

PAPAGALUL MULTICOLOR (3 decembrie – 9 ianuarie)

Fermecătoare, atrăgătoare și foarte inteligentă, ești o femeie care atrage imediat privirile și admirația bărbaților. Ești foarte abilă, perseverentă și nu dai niciun pas înapoi când este vorba de interesele tale.Prietenii știu că ești consecventă și că se pot baza pe tine, dar ai și tu un cusur pe care nu mulți îl acceptă: nu prea știi cum să ții un secret. Folosește-ți puterea interioară să fii mai discretă și vei vedea că vei câștiga mult mai multe în viață.

Ultimile din

Mergi la SUS