Horoscop Neti Sandu 4 decembrie 2019. O zodie primeste vesti bune pentru portofel

in Diverse de

Celebrul astrolog, Neti Sandu, aprezentat previziunile astrale pentru ziua de miercuri, 4 decembrie 2019, potrivit stirileprotv.ro . Afla ce ti-au pregatit astrele:

Horoscop BERBEC 4 decembrie 2019

Se poate sa apara un proaspat sosit in peisajul amical si a-ncepeti o relatie sentimentala care sa dureze. O sa va puteti pune in valoare un talent, sa castigati si bani de pe urmna lui si sa fie un plus la capitolul – imagine – sa va reinventati.

Horoscop TAUR 4 decembrie 2019

Partenerul de cuplu are nevoie mai mult ca oricand sa fie inteles si sustinut si-o sa va puteti plia pe dorintele lui pentru ca exista iubire. Se poate sa va tenteze cineva cu o oferta de vacanta si o sa va puneti la bataie toate economiile sa va simtiti bine cu tot familionul, sa va bucurati de sarbatori.

Horoscop GEMENI 4 decembrie 2019

Va mai ganditi pana in ianuarie daca o sa acceptati o colaborare, sau o sa petreceti timpul liber cu familia. Pot veni bani de la serviciu, dar si pe filiera partenerului de cuplu, si-o s-aveti tot ce va trebuie de sarbatori, o sa puteti pleca si in plimbare pe undeva.

Horoscop RAC 4 decembrie 2019

Ati putea lua bani dintr-o sursa particulara si sa tineti banii la secret, ca si surpriza pe care o s-o faceti fiintei iubite. Se poate sa vi se ceara ajutorul si sa fiti dispusi sa faceti tot ce e nevoie pentru acele persoane si sa nu vi se para un efort c-o sa fie o contributie sufleteasca inainte de toate.

Horoscop LEU 4 decembrie 2019

Se poate sa vi se propuna ceva nou de lucru si sa fie nesperat de avantajos, mai ales financiar si o sa va lasati convinsi. Voi aveti program incarcat, o s-aveti niste drumuri de facut, comisioane, atat chestiuni de serviciu, cat si personale si o sa aveti spor la orice fel de treaba.

Horoscop FECIOARA 4 decembrie 2019

Le puteti face un apropo sefilor referitor la prima de Craciun, la un al treisprezecelea salariu, bonuri valorice , oricum bani in plus. Se contureaza niste bani si cheltuieli pe care-acum vi le puteti permite c-o sa fie acel surplus de care chiar aveati nevoie sa iesiti la liman.

Horoscop BALANTA 4 decembrie 2019

Va curteaza cineva care spera sa petreceti sarbatorile impreuna si o sa-i dati un raspuns afirmativ, daca nu exista nici un impediment. Si voua va pot intra bani si sa cheltuiti in exces pentru ca n-o sa va puteti abtine, pentru ca aveti de luat multe cadouri si tot ce trebuie de mancare.

Horoscop SCORPION 4 decembrie 2019

Poate nimeriti o reducere la cumparaturi fie si on line si o sa va-ncadrati in bugetul de sarbatori, si n-o sa va lipseasca nimic. V-au ramas niste lucruri de rezolvat si totul trebuie facut contracronometru, sa nu ramaneti cu vreo restanta, si sa nu cumva sa se lase cu penalizari.

Horoscop SAGETATOR 4 decembrie 2019

Va cauta cineva care crede c-ati putea forma un cuplu si daca si voi va doriti acest lucru o sa-i acordati toata atentia, daca nu, n-o sa va pierdeti timpul. Aveti planuri serioase de pus in aplicare, sa rezolvati problemele casei, sa organizati o plecare de Craciun, de Revelion, sa profitati din plin de sarbatori.

Horoscop CAPRICORN 4 decembrie 2019

Se poate sa luati o decizie referitoare la viata in doi si sa convietuiti in armonie de-aici incolo. Incep sa capete contur niste chestiuni care v-au dat bataie de cap si cu putin ajutor din partea unor oameni de calitate o sa iesiti la liman, va eliberati de toate restantele.

Horoscop VARSATOR 4 decembrie 2019

Or sa va cheme niste prieteni la ei in vizita si daca nu v-ati facut, deja, program pentru week-end, va duceti. Va contacteaza niste oameni care vor sa puneti umarul la o actiune in care-o s-aveti de castigat daca va asigurati, de la bun inceput, ca oamenii sunt seriosi.

Horoscop PESTI 4 decembrie 2019

E posibil sa primiti o distinctie, un premiu oricat de marunt, dar care sa va ridice si mai sus moralul. Par sa se rezolve niste probleme mai vechi si sa-ncepeti proiecte noi din iarna ca sa aveti asigurata latura financiara, sa va puteti plati ratele si taxele scolare.