Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Guvernarea de la Chișinău este pro-românească și pro-fascistă a declarat luni Dmitri Rogozin

in Extern/ExtraNews de

Supărarea îl face pe Rogozin să aducă în continuare acuzații la adresa României, a Chișinăului și mai ales împotriva americanilor. Demnitarul rus a declarat luni referindu-se la interdicția de survol a spațiului aerian al României pentru aeronava în care se afla, că :”Este o crimă, fiindcă avionul cu combustibilul la limită a aterizat la Minsk. Desigur că vom răspunde, important e să înțelegem cum anume să reacționăm și, totodată, să înțelegem ce se petrece la Chișinău. Analiza mea spune că România și guvernarea moldovenească, pro-românească și pro-fascistă, cu multă impertinență au hotărât să fie în trend cu politica americană, care presupune doar rusofobie, idioțism, sancțiuni și declarații sălbatice”.
Vicepremierul rus, care a fost declarat persona non grata în Republica Moldova, prezent la un post de televiziune, s-a declarat îngrijorat de politica Guvernului de la Chișinău, care ar putea provoca o reescaladare a conflictului din Transnistria și a comentat o știre difuzată de Russia Today în care se susține că forțele navale americane ar fi anunțat o licitație în scopul construcției unor obiective de infrastructură pe poligonul de la Bulboaca, Republica Moldova.
Rogozin a spus:„Americanii încep pregătirea diversioniștilor și trupelor cu destinație specială ale Republicii Moldova pentru un eventual conflict cu Transnistria”.
Interdicția de călătorie în Uniunea Europeană, l-a făcut pe Rogozin să se întâlnească cu președintele Igor Dodon, sâmbătă, la Teheran.

Ultimile din

Mergi la SUS