Gandeste Romania! Asculta si da mai departe! Tinerii care reușesc în 4 minute sai-i facă „praf” pe politicieni. „Suntem coșmarul vostru …”

in Diverse de

Tinerii care ar realizat acest clip sub denumirea ”generația identitară” reușesc în 4 minute sai-i facă „praf” pe politicieni.

În videoclip generația identitară vorbște despre ea ca despre ”o altă generație de sacrificiu”:  ”Pentru că ne trimiteți la școală și nu ne plătiți profesorii! Ne trimiteți la școală și nu ne dați manuale!

Conform activenews.ro, tinerii îi mustră pe politicieni pentru atitudinea servilă față de organismele internaționale, care au transformat România în sclavă:

”Ați dat șpagă ca să intrăm în NATO! Ați dat șpagă ca să intrăm în UE! În țara noastră ne-ați făcut sclavi, slujitorii altora și ne-ați luat dreptul de a fi români! Ne-ați luat identitatea! V-ați șters la fund cu istoria noastră!

Mesajul impresionant al tinerilor se încheie cu un avertisment: ”Această generație poate fi coșmarul vostru! Nu mai vrem să fim șoferii, vânzătorii, sclavii voștri!

https://youtu.be/0fkImUKbtzk