Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Nu este de glumă! Mulți români cad pradă! Daca observaţi o astfel de monedă la portiera maşinii faceţi de urgenţă asta

in Diverse de

Tot mai mulți români cad pradă unei escrocherii care le vizează automobilele. Dacă ai remarcat și tu asta fii cu băgare de seamă. Nu este de glumă.

O monedă introdusă într-un locaș aflat în mânerul ușii devine cel mai mare aliat al hoților de mașini, care-și pot face treaba liniștiți.

Metoda a apărut și face ravagii deja în țările occidentale. Hoții au pus moneda atent în mâner și au așteptat ca proprietarii să activeze sistemul centralizat de închidere al autoturismului. Culmea este că ușa unde se află moneda nu se mai închide, iar rău-făcătorii pot intra în mașină nestingheriți și fără să forțeze ceva.

O clipa de neatentie te poate costa masina: daca moneda iti blocheaza manerul si nu o vezi, inchiderea centralizata nu va mai incuia usa, stricandu-se pentru o perioada buna. Astfel portiera ta ramane deschisa in permanenta pana cand o repari, fiind mai usor pentru hoti sa te fure.

Ce e de făcut?  Simplu. Inainte de a pleca la drum cu mașina fa o scurta verificare a ușilor mașinii.  Dacă găsești o astfel de monedă sigur hoțul ar putea fi prin apropiere și poate chiar te urmărește pe unde pleci cu mașina în speranța că ar putea găsi momentul pricep oentru -și pune planul în aplicare. Așa ca fii cu ochii în patru și supravegheaza-ți masina o perioada.

Pentru ca aceasta metoda sa nu facă ravagii printre șoferii de la noi din tara te rugam sa dai mai departe aceste informații pentru a fi cunoscute de cât mai mulți conducători auto.

https://youtu.be/sjkghjJ55BU

Ultimile din

Mergi la SUS