Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

„Salvatorul de vieți„, Dr. Adrian Stanciu, forțat din nou să plece din spitalul „Marie Curie„ „Nu pot fi complice la degradarea morală și profesională a activității medicale.”

in Diverse/Politic de

Unul dintre cei mai apreciați medici de pediatrie din România, Dr. Adrian Stanciu este forțat din nou să părăsească spitalul „Marie Curie„. Domnia sa, a transmis în urmă cu câteva minute un mesaj important pe o pagină de socializare motivând retragerea sa din spital din cauza unor probleme.

“Mă retrag de la spital pentru limpezire. Spitalul a devenit imoral prin promovările clientelare făcute de dr Bălgrădean sub plapuma UMF. Nu pot fi complice prin tăcere, la degradarea morală și profesională a activității medicale. Este un protest, un act de respect pentru pacienți. Este un act de demnitate”, a spus Dr. Stanciu pe grupul său de pe facebook – www.facebook.com.

Sute de mesaje de încurajare au început să curgă în urma mesajului de mai sus, mesaj transmis de Dr. Adrian Stanciu , supranumit și „Salvatorul de vieți„.

Dr. Adrian Stanciu a mai fost forțat să părăsească spitalul „Marie Curie„, în 2015, provocând o mișcare de stradă. Sute de părinți au ieșit să protesteze în urma deciziei luate de conducerea spitalului și au strâns mai multe semnături în urma unei petiții iar Dr. Stanciu a revenit la locul său de muncă.

Ultimile din

Mergi la SUS