Gabriela s-a dus la polițiști și le-a spus că un bărbat i-a violat fetița de patru anișori. Când a văzut că nimeni nu o ajută, a pus mâna pe o rangă și s-a dus peste el. Ce riscă acum femeia

in Extern de

O femeie din Argentina și-a făcut singură dreptate. Aceasta l-a omorât pe bărbatul care i-ar fi violat fiica în vârstă de 4 ani.

Gabriela Galeano, o femeie în vârstă de 35 de ani din localitatea San Pedro, l-a omorât pe partenerul ei de viață, cel care i-ar fi agresat sexual fetița. Marți, femeia l-a denunțat pe Angel Romero, în vârstă de 42 de ani, pentru că i-a abuzat fetița.

Plângerea femeii nu a fost luată în seamă pe motiv că nu existau probe suficiente care să-l incrimineze pe bărbat. „Ori îl închideți, ori îl omor eu”, ar fi spus femeia. Miercuri, femeia și-a făcut singură dreptate, relatează publimetro.co.

A mers după Angel Romero la pensiunea unde acesta se mutase după ce ea făcuse plângere împotriva lui. Înarmată cu o rangă, aceasta l-a luat la bătaie pe bărbat. Poliția care a sosit de urgență la fața locului a reușit să-l scape din mâinile femeii. La trei ore distanță, însă, acesta a fost găsit mort într-un șanț, cu fractură la cap.

A fost transportat la spital, însă nu a mai putut fi salvat. Poliția a dechis o anchetă în acest sens. Autoritățile încearcă să verifice dacă fetița a fost agresată de bărbat, în timp ce mama acesteia a fost reținută pentru moartea bărbatului.