Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Fotografie extrem de bizară surprinsă de un fotograf amator deasupra Kazakhstanului. Ochiul din cer care a băgat groaza în oameni

in ExtraNews de

O imagine cutremurătoare cu un ochi imens pe cer face ravagii pe internet. Imortalizată de un fotograf amator, deasupra Kazakhstanului, fotografia pare să surprindă chiar Ochiul lui Dumnezeu, potrivit stirilekanald.ro.

Ne vegheaza din cer. Aceasta a fost reactia celor mai multi internauti care au vazut imaginea uluitoare. Un ochi conturat pefect pare ca priveste din ceruri orasul din Astana.

Pleoapa, irisul, pupila pana si genele par a fi pictate. Privirea pare pasnica, insa extrem de patrunzatoare. In fotografie apar mai multi oameni. Niciunul insa, nu priveste cerul.

Este imposibil sa nu ne intrebam cum de persoanele care sunt martore fenomenului bizar nu reactioneaza pe masura. Chiar nimeni nu observa ochiul?

Nici macar fotograful amator care a imortalizat formatiunea de nori nu a realizat pe moment ce a suprins cu aparatul foto. Cel putin asta reise din declaratia pe care a dat-o unui ziar din Marea Britanie.
Este cu adevarat inspaimantator, dar macar acum stim ca este doar o iluzie din cauza vaporilor de apa si a luminii.
Aceasta este intrebarea care umplut paginile de socializare. Scepticii au pus totul pe seama unei coincidenta si a luminii care a creat iluzia optica. Nu putini insa, au fost cei care au asemanat imaginea cu simbolul societatii secrete Illuminati.

media_147335196279053700

Nu este prima oara cand astfel de formatiuni cu forme bizare socheaza omenirea. De aceasta data in Statele Unite ale Americii, un alt internaut a suprins, pe cer un triunghi asemanat tot cu simbolul Illuminati. Pana acum niciunul dintre aceste fenomene nu a primit o alta explicatie stiintifica decat cea a iluziei optice pe care o creeaza razele soarelui, atunci cand trec de nori.

Foto: stirilekanald.ro

Ultimile din

Mergi la SUS