Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Panică într-un liceu din Germania. Un elev a aruncat o „GRENADĂ” spre profesor în timpul orei. Ce pedeapsă a primit adolescentul

in ExtraNews de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Incident alarmant la o scoala din Germania, avand in centrul sau un tanar marocan.

Un adolescent marocan ce a aruncat cu o grenada falsa spre un profesor si a strigat in acest timp ‘Allahu Akbar’ a fost condamnat joi de un tribunal german la 20 de luni de munca in folosul comunitatii, transmite agentia DPA.

Adolescentul in varsta de 15 ani, al carui nume nu a fost divulgat – conform legislatiei germane privind dreptul la intimitate -, afirma ca in spatele farsei sale nu a existat nicio motivatie islamista si ca a fost incitat de colegii sai sa faca o astfel de gluma, relateaza stirileprotv.ro.

Tribunalul i-a mai cerut sa scrie un eseu de trei pagini, cu titlul: ‘De ce nu trebuie sa facem farse cu arme de jucarie’.

‘Instanta i-a transmis clar adolescentului cat de periculos este sa faca astfel de glume’ si acum ‘pentru el este suficient de clar ca a fost o idee foarte proasta’, a declarat un purtator de cuvant al tribunalului.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS