Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Fostul președinte Traian Băsescu o atacă dur pe Gabriela Firea: „Țoapa de Voluntari ahtiată după imagine care bagă toți banii cetățenilor în propria-i proslăvire”

in ExtraNews/Politic de

După ce pe Arena Națională, primarul Capitalei, Gabriela Firea, „înfășurată în tricolor”, a vrut să fure ceva din gloria Simonei Halep, Traian Băsescu a reacționat denumind-o pe aceasta :”Țoapa de Voluntari” și a scris pe pagina personală de Facebook că: „Mii de bucureșteni au tratat Țoapa așa cum merită, fluierături infinite pe Arena Națională. Propaganda PSD în frunte cu Morsa Competentă (zis și analist Bogdan Chireac) a și început să ne explice la RO-TV faptul că n-am înțeles bine și că de fapt bucureștenii au fluierat-o pe Simona și nu pe Gabriela.
Bagă texte fără rușine Chireac, că Simona nu ți-a băgat nici o fisă în gură. Ce urâtă este viața de tonomat bietule Chireac.”
Ieri, Traian Băsescu, fostul președinte al României, arăta pe pagina sa de Facebook diferențele care există între primarul Capitalei, Gabriela Firea, pe care o numește „Țoapa de Voluntari” și primarul Clujului.
Vă prezentăm postarea lui Traian Băsescu:
„Diferențe !
Țoapa de Voluntari cumpără autobuze cu motorizare diesel, în timp ce primarul de Cluj cumpără autobuze electrice.
Țoapa de Voluntari o atacă mizerabil pe Angela Gheorghiu , în timp ce primarul de Cluj aplaudă din sală marii artiști prezenți la TIFF.
Țoapa de Voluntari vrea să fure ceva din gloria Simonei Halep și ține să urce pe podium alături de campioană, în timp ce la Cluj primarul a urmărit-o pe Halep din tribună la FED CUP.
Țoapa de Voluntari ne spune zilnic, pe toate televiziunile ce o să facă, în timp ce la Cluj primarul spune din când în când, ce a făcut.
Țoapa de Voluntari bagă tot bugetul primăriei numai în spectacole cu artiști plătiți regește mult peste valoarea lor, în timp ce la Cluj toate marile festivaluri se autofinanțează (Jazz în the Park, TIFF, UNTOLD etc. )
Asta este diferența între un primar care lucrează pentru comunitate și o Țoapă de Voluntari ahtiată după imagine care bagă toți banii cetățenilor în propria-i proslăvire.”

Mergi la SUS